Black Mirror'un ilk sezonunu bitirdim gerçekten harikaymış. Yarın 2. sezonu bitiririm. Sonrada Orphan Black'i deneyeceğim.
Çok klişe ya. Hele o Master çok itici. :SThe Strain'i izlemenizi tavsiye ederim.
Ağustosta 2.sezonu cikacak konusu vampirler uzerine ama vampirleri cok farkli ele almislar.Blade 2 filmindeki vampirleri anımsatiyor. Ergen filmi degildur.
Twilight takiler de ölmüyor. Porselen gibi parlıyorlar hatta. Asdfggh. Master yedi kadimden biri. Yaralanıyor ama ölmüyor güneşten.adam gunese çikiyor ama ölmüyor guneste olmeyen vampirmi olur ya. ben suana kdr boyle bisi gormedim. bi vampir gunese cikarsa ölur ;D
Ne zaman çıkacağını bilmiyordum yeni sezonun, iyi oldu öğrendiğimThe Strain'i izlemenizi tavsiye ederim.
Ağustosta 2.sezonu cikacak konusu vampirler uzerine ama vampirleri cok farkli ele almislar.Blade 2 filmindeki vampirleri anımsatiyor. Ergen filmi degildur.
Aynen mutlu sonla bitecege benzemio bu vampirler 2.sezon dunyayi ele gecirmis olarak karsimiza cikarlar The Walking Dead gibi bir sey izleriz ama ayriyeten bunlar bide zekiTwilight takiler de ölmüyor. Porselen gibi parlıyorlar hatta. Asdfggh. Master yedi kadimden biri. Yaralanıyor ama ölmüyor güneşten.
Kitaplarını okuyan biri vardı burda. Spoiler vermişti. Vampirler son kitapta güneşin önünü kapatıyorlarmış. (Matrix terk)
Bu seri kuvvetle muhtemelen mutlu sonla bitmez