3 sezon izledim ama unuttuğum için tekrar başlayacağım.Beyler True Blood izleyen var mı ?
3 sezon izledim ama unuttuğum için tekrar başlayacağım.Beyler True Blood izleyen var mı ?
Hmm peki nasıldı sence ? 3 sezon zaten en iyi sezonları oluyor. Hele 3.sezon3 sezon izledim ama unuttuğum için tekrar başlayacağım.
Çok orjinal bir dizi. Diğer vampir dizileri gibi ergenlere hitap etmiyor. Tavsiye ederim herkese.Hmm peki nasıldı sence ? 3 sezon zaten en iyi sezonları oluyor. Hele 3.sezon
Çok güzel bir mesaj verdin. İnşallah birileri görür.Çok orjinal bir dizi. Diğer vampir dizileri gibi ergenlere hitap etmiyor. Tavsiye ederim herkese.
Tahmin edeyim. @Tensei ? :/Çok güzel bir mesaj verdin. İnşallah birileri görür.
Aynen öyle. Bana söylediğini sana söylemek istemiyorum. :S Neyse zevkler farklı diyelim de çıkabilsin işin içinden.
1. bölümünü izlemeye tahammül edemedim. 2. Bölümünüde bakayım belki açılır dedim olmuyor. :/Beyler True Blood izleyen var mı ?
İlk bölümlerine sabret diyorum. Oyunculukları vasat bulmanı anlayamadım.:S Neyse sen bilirsin.:S En azından Eric girene kadar izleyeydin.1. bölümünü izlemeye tahammül edemedim. 2. Bölümünüde bakayım belki açılır dedim olmuyor. :/
Sırf seni kırmamak adına izlemeye çalıştım. Normalde izlemem bu tarz dizileri.
İzlediğim Vamprie Daires ve Originals da sırf kız arkadaşımın zoruyla izledim :/ Ki, onları sevmesemde bunalmıyordum.
Zaten 5.sezonda ayrıldık :/
Bu true Blood 2 bölümü için yargılamak istemiyorum ama çok klişe ve vasat oyunculuk var :/
Hala indirilmiş duruyor. Umarım devam edebilirim /:
Çok övülüyor diye yine bir gün deneyecem izlemeyi.
Belki de True Detective gibi bir dizi sonrası buna alışamadım.
Diğer dizilere ara verip buna yoğunlaşmayı denersem olur belki