Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Devrimci Ordu İnceleme

Nasıl olmuş?

  • İdare eder

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
Bence bu organizasyona sorulması gereken en önemli soru Sabo ve Dragon'un arasındaki dinamik. Dragon organizasyonu kurmak ve ayakta tutmak için yıllarını harcamış. Sabo gibi bir karakter Luffy'nin kardeşi olmak dışında ne işe yarıyor. Bunu aslında Marijoa baskınında öğrendik. Dragon organizasyonu her seyden üstte tutuyor ve gerekli bir "iyilik" olarak görüyor. Organizasyonun olmamasındansa, olması ve nispeten pasif hareketler sergilemesi çok daha iyi dünya için, en azindan onun gözünde. Sabo için bu geçerli değil. Kumayı kurtarmaya giderken "Ya başarır yada ölürüz" demişti. Devrimcilere olan bakış açısı açıkça insanı üstte tutan bir yönde.
Dragon denizci geçmişinden belki de, insandan çok organizasyonu önde tutuyor. Sakazuki'nin her durumda denizcileri önde tutması gibi. Iki karakter inançları doğrultusunda kendi mensubu oldukları organizasyonların gerekliliğine en içten şekilde inanıyorlar.
 
Neresini gömmüşüm la jaksmsms
İşine gelince Dragon kaderci olmuş. Devrimci adamların kaderci olması başlı başına bir ironi. İşine gelmeyince yanındaki kendi yetiştirdiği devrimin ateşi Sabo'ya güvenmeyişi. Bir yola çıkmışsın ama yanındaki devrimde simge olmuş çocucuğun ayağını kaydırmaya çalışıyorsun. Bizim dinazor siyasetçiler gibi Dragon. Kuma için kırgın dememişsin ama Kuma'nın geçmişi okuduk, melek gibi çocuk. Efendim bana iyi davranıyor diye söyleyen birinin Dragon'a kırgın olmaması Dragon'u haklı yapmaz. Kuma'yı kocaman kalpli yapar. Dragon için ve Akainu için bulundukları kurumları şahısların üstünde tutmasına katılıyorum. Bunu iyi yakalamışsın ama Dragon'un yoldaşlarında şüphe etmesi bunu tayfadan örnek vermen olmamış. Çekirdek üye dediğin kişilerden şüphe etmezsin. Devrimciler herkesten şüphe etsin ama Dragon açık açık Sabo'nun ayağını kaydırmaya çalışıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık