Takip etmiyorum şu an. Üzgünüm bu gece bilgi aktarımı yapamayacağım arkadaşıma gidiyorum.
Takip etmiyorum şu an. Üzgünüm bu gece bilgi aktarımı yapamayacağım arkadaşıma gidiyorum.
Güvendiğim bir yerden aldım bunu. Her yer kar kış değildi. Yanlış bir bilgi olursa söylerim.bunu bi twitter kullanıcısı atıp silmişti, gerçekliği var mı bilmiyorum. bı tık asayiş sağlanıyr mesajı gibi geldi. ortada kar yok, kış gibi de durmuyor bilemedim
Akrabama ulaşamıyorum yani onaylayan
En ufak şey gündem olurken bunun olmaması mümkün değil yahu
Videolar eski gibime geldi ya provokasyon amaçlı yapılan şeylerdir bence yani umarım öyledirHatay cezaevi başlığı var ama, arama kısmına tamamını yazınca arama sonucu yoktur diyor. Sansür var açıkça. Ekşi'den anlıyorsan fark edersin.
Evet evet ondan bahsediyorum ben de ama başlık ya açılmadan engel geldi ya da açılır açılmaz kapatıldı. Kimse konuşmuyor çünkü o konu hakkındaHatay cezaevi başlığı var ama, arama kısmına tamamını yazınca arama sonucu yoktur diyor. Sansür var açıkça. Ekşi'den anlıyorsan fark edersin.
Videolar eski gibime geldi ya provokasyon amaçlı yapılan şeylerdir bence yani umarım öyledir
Bu adama geçmiş videolarını izletsek yeterli aslında...Hazır olmak mümkün değildir nedir ya açıklama yapmasa daha iyi dünde sadece Katarı tebrik etti şaka mı ya