Adıyaman'dan çıkamam uzun süre çünkü aile burada.Daha batıya gelme şansınız var mı?
Adıyaman'dan çıkamam uzun süre çünkü aile burada.Daha batıya gelme şansınız var mı?
Hani biz niye bulamadikDağıtıyorlardır mutlaka. Afrika ve asya bölgelerinde dernek kuranlar, oralarda dağıtım yapıyorlar. Türkiye’de dernek kuranlar burada.
Hemşerim burada iyi ki degilsinde keşke batıya gideydinNe nusaybini ben de senin gibi antepteydim ama Adıyaman'a geçtim. Annem burada olduğu için. Aile geniş olunca sıkıntı oluyor. Besni de baya kötüydü. Bakalım inşallah artçılar yakın zamanda azalacak.
Kadını evden çıkartıp arabada yatıramıyorum değil il dışına çıkarma. Üstelik sadece anne de değil anne tarafının tamamı.Hemşerim burada iyi ki degilsinde keşke batıya gideydin
Benim de haberim yok Türkiye’deki derneklerden.Hani biz niye bulamadik
Adıyaman'dan çıkamam uzun süre çünkü aile burada.
Çok geçmiş olsun Red Allah bir daha göstermesin böyle bir acı.Adıyaman'dan çıkamam uzun süre çünkü aile burada.
Adıyaman merkez ve Besni çok kötü durumda, kahtada da 3 bina yıkılmış diğer yerlere göre daha iyi. Sincik genelde köylük olduğundan oradan bir şeyler gelmiyor. Bir kaç eşden dosttan haber aldım. Diğer ilçeleri görmedim haberim yok.Anladım. Yardıma ihtiyacınız olursa yaz lütfen. Adıyaman'da da yardım çalışmaları pek yok gibi.