Başınız sağolsun.Yengem ve akrabaları Hatay'daydı Yengem ve kardeşi hariç hepsi vefat etmiş, kimi soğuktan kimi geç ulaşılmaktan kimisi enkazdan...Dün sabah 5'TEN BERİ ulaşmadığımız yer kalmadı. Yapacağınız işi s*km sizin.
Başınız sağolsun.Yengem ve akrabaları Hatay'daydı Yengem ve kardeşi hariç hepsi vefat etmiş, kimi soğuktan kimi geç ulaşılmaktan kimisi enkazdan...Dün sabah 5'TEN BERİ ulaşmadığımız yer kalmadı. Yapacağınız işi s*km sizin.
Allah sabır versin dostum. Başınız sağ olsun, mekanları cennet olsun.Yengem ve akrabaları Hatay'daydı Yengem ve kardeşi hariç hepsi vefat etmiş, kimi soğuktan kimi geç ulaşılmaktan kimisi enkazdan...Dün sabah 5'TEN BERİ ulaşmadığımız yer kalmadı. Yapacağınız işi s*km sizin.
Başınız sağ olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok acı haber. Allah sabır versin.Yengem ve akrabaları Hatay'daydı Yengem ve kardeşi hariç hepsi vefat etmiş, kimi soğuktan kimi geç ulaşılmaktan kimisi enkazdan...Dün sabah 5'TEN BERİ ulaşmadığımız yer kalmadı. Yapacağınız işi s*km sizin.
Başınız sağolsunYengem ve akrabaları Hatay'daydı Yengem ve kardeşi hariç hepsi vefat etmiş, kimi soğuktan kimi geç ulaşılmaktan kimisi enkazdan...Dün sabah 5'TEN BERİ ulaşmadığımız yer kalmadı. Yapacağınız işi s*km sizin.
Askerde eğitim yok ama disiplin var. Eğitim olanlar gitmişti dün. Olay insan gücü ya da eğitim değil, 28 şubat yaklaşıyor dertler farklı odak noktası asker olsun istenmiyor.Bilmediğimden soruyorum. Bizim askerlerimizin böyle bir felaket için eğitimleri var mı? Halkımızdan daha yetkin bir şekilde olaya el atabilirler mi? Şu durumda da kurtarılanların çok ciddi bir çoğunluğu halk sayesinde. Kişi sayısı ve araçlardan bağımsız soruyorum.
HayirReşit olmayanlar kan verebiliyor mu?