Tiyatro değil.Personel yetmiyor sanırım.Hataya Kahraman maraşa personel yetmiyorsa İstanbul'a nasıl yetecek.Tiyatro
Tiyatro. Allahaşkına Nevşin Mengü kim...
Tiyatro değil.Personel yetmiyor sanırım.Hataya Kahraman maraşa personel yetmiyorsa İstanbul'a nasıl yetecek.Tiyatro
Tiyatro. Allahaşkına Nevşin Mengü kim...
Reis'in bir bildiği vardır, boşver bunu.Tiyatro değil.Personel yetmiyor sanırım.Hataya Kahraman maraşa personel yetmiyorsa İstanbul'a nasıl yetecek.
önlem almazsan tehlike felaket oluyor işte. komple başımıza yıkılacak theatronİç Anadolu hariç her yer tehlikede.
Bina genede çökebilir.önlem almazsan tehlike felaket oluyor işte. komple başımıza yıkılacak theatron
ne güzel sistemler var ama boru geçirmek için bi usta delebilir tabi bilemedim
ya videodaki sistemleri gördün ve bu mokoko kabinet mi aklına girebildi abi bu neymiş artık ya. hayırlı forumlar gerçekten kapadım ben bbBina genede çökebilir.
Şöyle birşey'de yapılabilir.Her eve.Tabi para lazım.
O sistemler bizim binalara olmayabilir.Uğraştırır.Bize acil bişeyler lazım.ya videodaki sistemleri gördün ve bu mokoko kabinet mi aklına girebildi abi bu neymiş artık ya. hayırlı forumlar gerçekten kapadım ben bb
ya videodaki sistemleri gördün ve bu mokoko kabinet mi aklına girebildi abi bu neymiş artık ya. hayırlı forumlar gerçekten kapadım ben bb
Jeneratör?İçine konsol sığarsa ben tamamım.