Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Diken'in haberine göre; Anadolu Ajansı (AA), dün sabah yayımlanan haberinde depreme yardım eden STK ve cemaatlerin sıralandığı görselinde AHBAP ve AKUT'u listeye almadı.

AA'nın, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜRGEV gibi kurumların yanında tartışmalara konu olan Ensar Vakfı’na da yer veren listesi ise tepki çekti.

neden yardımı başka yere yaptım?aha bu yüzden.

Yuhhhhh....birçok ekiptede bu tekrarlanıyormuş
ekibin emegine çökmek vov.
buna bi ara, depremzedeye ilk müdahaleyi deneyimli ekip yapmak istiyor diye bi açıklama gelmişti :d depremzedeyi çıkardıktan sonra damardan tekbir veriyorlardı sonra işte

depremzedeye müdahale edecek sağlık ekibi zaten bikaç kişidir bekler orda, herkes bomboş bekliyor işte bi göçükte çalışan 100 kişi, vardiya dönseler içim yanmayacak

Akepe son darbesini de vurur mu acaba?

Bu muhafazakar kesimin aklına ilk önce sevişmek gelmesi de sıktı artık. Bu kadar gerizekalığa bu kadar aptallığa tahammül sınırım artık kalmadı. Aynen dostum, üniler kapalı olunca insanlar sevişemeyecek içki içemeyecek, gördüğü tek kadın annesi olunca baskılanmaktan kafaları böyle çalışıyor bu andavalların.

Ne kadar üzücü ki gönül rahatlığıyla hayır diyemiyorum.Deprem sonrası başta Hatay olmak üzere diğer illere dikkat edilmeli.Sığınmacı sorunu olmasa İskenderun'a yerleşmeyi düşünüyordum ben... Çok güzel memleketti yazık oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık