Yok sahte Twitter hesabi açıp para toplayan bir hesap vardı Haluk Levent isyan etmiştiAhbap'a mı?
Ahbap'a mı, Ahbap adını kullanarak mı? Afad için açılan sahte internet sitesi gibi mi yoksa Ahbap'ın kripto hesabı mı sahteymiş?
Yok sahte Twitter hesabi açıp para toplayan bir hesap vardı Haluk Levent isyan etmiştiAhbap'a mı?
Ahbap'a mı, Ahbap adını kullanarak mı? Afad için açılan sahte internet sitesi gibi mi yoksa Ahbap'ın kripto hesabı mı sahteymiş?
Şofben markası mıAklıma belli bir grup geliyor
buna bi ara, depremzedeye ilk müdahaleyi deneyimli ekip yapmak istiyor diye bi açıklama gelmişti :d depremzedeyi çıkardıktan sonra damardan tekbir veriyorlardı sonra işteYuhhhhh....birçok ekiptede bu tekrarlanıyormuş
ekibin emegine çökmek vov.
Ne kadar üzücü ki gönül rahatlığıyla hayır diyemiyorum.Deprem sonrası başta Hatay olmak üzere diğer illere dikkat edilmeli.Sığınmacı sorunu olmasa İskenderun'a yerleşmeyi düşünüyordum ben... Çok güzel memleketti yazık oldu.Akepe son darbesini de vurur mu acaba?
Bu muhafazakar kesimin aklına ilk önce sevişmek gelmesi de sıktı artık. Bu kadar gerizekalığa bu kadar aptallığa tahammül sınırım artık kalmadı. Aynen dostum, üniler kapalı olunca insanlar sevişemeyecek içki içemeyecek, gördüğü tek kadın annesi olunca baskılanmaktan kafaları böyle çalışıyor bu andavalların.