Dikkat edin kendizineİyiyim, düşündüğün teşekkür ederim. Depremden etkilenen yakınlarım vardı foruma vakit bulamadım.
Dikkat edin kendizineİyiyim, düşündüğün teşekkür ederim. Depremden etkilenen yakınlarım vardı foruma vakit bulamadım.
Geçmiş olsun.İyiyim, düşündüğün teşekkür ederim. Depremden etkilenen yakınlarım vardı foruma vakit bulamadım.
Allah ölenlerin ailelerine yakınlarına sabır versin.Yakınlarımız iyiler şu an. Uzaktan uzaktan bazı kayıplarımız var. Yapacak bir şey yok. Genel olarak iyiyiz buna da şükür diyorum. Çok kötü olabilirdi benim için.
Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun dostum...İyiyim, düşündüğün teşekkür ederim. Depremden etkilenen yakınlarım vardı foruma vakit bulamadım.
Teşekkür ederim. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama eş, dost, akrabalarımın neredeyse tamamı deprem illerinde yaşıyor. Yakınlarıma bir şey olmaması mucize. Korku dolu günler geçirdik. Şimdi iyiyiz çok şükür.Dikkat edin kendizine
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun.
Amin. Allah razı olsun.Allah ölenlerin ailelerine yakınlarına sabır versin.
Sağolasın.Çok geçmiş olsun dostum...
Geçmiş olsun.İyiyim, düşündüğün teşekkür ederim. Depremden etkilenen yakınlarım vardı foruma vakit bulamadım.
Geçmiş olsun, başınız sağ olsun.Yakınlarımız iyiler şu an. Uzaktan uzaktan bazı kayıplarımız var. Yapacak bir şey yok. Genel olarak iyiyiz buna da şükür diyorum. Çok kötü olabilirdi benim için.
Teşekkür ederim.