Fazla geç kalındı ilk iki gün şimdiki kadar ekip olsa olabilirdi.80k az çok görünüyor ama son günlerde çok yardım gidiyor baya hızlandıracaktır kurtarma sürecini
Fazla geç kalındı ilk iki gün şimdiki kadar ekip olsa olabilirdi.80k az çok görünüyor ama son günlerde çok yardım gidiyor baya hızlandıracaktır kurtarma sürecini
ekip olması sorun değil ya, en başında da gönüllüler ve ekipler vardı fakat yönlendirilme ve afet planı yok belli ki. kadrolarını akuta afad a doldurmuşlar vasıfsız heriflerFazla geç kalındı ilk iki gün şimdiki kadar ekip olsa olabilirdi.
Ohal, afet gibi durumların yönetimi idaresi TSK'da olmak zorunda. Organize olmak, hızlı hareket etmek, net kararlar almak falan bunlar iktidarın atadığı sivillerle olacak iş değil. Üstelik adamların uzmanlığı bile yok. Afad'ın başına bu alanda zerre eğitimi olmayan imam hatipli birisini dikmişler. Şu adamın ve türevlerinin yönettiği bir kurum neyi ne kadar başaracak?ekip olması sorun değil ya, en başında da gönüllüler ve ekipler vardı fakat yönlendirilme ve afet planı yok belli ki. kadrolarını akuta afad a doldurmuşlar vasıfsız herifler
Sizin oturduğunuz ev kaç kattı. Bina mıydı?Bugün evde yatacağım AFAD onay verdi
Bina 5.kaySizin oturduğunuz ev kaç kattı. Bina mıydı?
Annem depremzedelerden evlatlık almayı düşünüyor bu süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan var mı?
Umuyorum ki olmaz ama80k az çok görünüyor ama son günlerde çok yardım gidiyor baya hızlandıracaktır kurtarma sürecini
Ülkede TSK kadar organize başka hiçbir kurumun olmadığını yine acı şekilde gördük. Bitirenler utansın.Ohal, afet gibi durumların yönetimi idaresi TSK'da olmak zorunda. Organize olmak, hızlı hareket etmek, net kararlar almak falan bunlar iktidarın atadığı sivillerle olacak iş değil. Üstelik adamların uzmanlığı bile yok. Afad'ın başına bu alanda zerre eğitimi olmayan imam hatipli birisini dikmişler. Şu adamın ve türevlerinin yönettiği bir kurum neyi ne kadar başaracak?
@Sakata Gintoki
Bildirim sistemimi bozmuşsun lae o kadar yüklenilir mi?
Kimsesizlerde işe yarasa da yakını olan insanlar için bu yöntem ölü sayısını gizlemede pek tutmaz.Umuyorum ki olmaz ama
kurtarma işi bu gece itibarıyla biter naaş toplama işi başlar. Ki CHP kaynaklı kişiler isimler üzerinden kaç kişi vefat ettiği kesin olmasın diye toplu bir şekilde hızlıca insanlık dışı bir şekilde beden toplama işlemi başlatıldığı iddiaları gelmekte.
Yani özetle isimler belli olmadan sadece ölü beden olarak toprağa verilecekler.