17 ve 19 arasında büyük bir deprem olacağı söylentisi dolaşıyor bu doğru mu
8 büyüklüğünde olacak diyorlar. Normalde böyle şeylere hiç inanmam. Sabahtan beri 6-7 kere avize sallanınca, insan tereddüt ediyor.
17 ve 19 arasında büyük bir deprem olacağı söylentisi dolaşıyor bu doğru mu
Belki gerçek değildir ama artçılar şiddetlendi her ihtimale karşı arabaya geçtik8 büyüklüğünde olacak diyorlar. Normalde böyle şeylere hiç inanmam. Sabahtan beri 6-7 kere avize sallanınca, insan tereddüt ediyor.
Bunu bende duydum. Umarım yaşanmaz.8 büyüklüğünde olacak diyorlar. Normalde böyle şeylere hiç inanmam. Sabahtan beri 6-7 kere avize sallanınca, insan tereddüt ediyor.
Ya boş iş o. Bazı şerefsizler var öyle...17 ve 19 arasında büyük bir deprem olacağı söylentisi dolaşıyor bu doğru mu
Sokaklarda park yeri degil ,boş yer bulmaya çalışın.Belki gerçek değildir ama artçılar şiddetlendi her ihtimale karşı arabaya geçtik
Cidden öyle bir yayıldı ki bugün Annem hastaneye gitti. Oradan geldi "1 saat sonra deprem olacakmış" falan dedi. "Nereden duydun?" dedim "herkes onu konuşuyor" dedi muayene bölümleri zaten kapatılmış.Ya boş iş o. Bazı şerefsizler var öyle...
Olm aklım almıyor ya valla billa bunları yapan nasıl bir psikolojiye sahip?Cidden öyle bir yayıldı ki bugün Annem hastaneye gitti. Oradan geldi "1 saat sonra deprem olacakmış" falan dedi. "Nereden duydun?" dedim "herkes onu konuşuyor" dedi muayene bölümleri zaten kapatılmış.
Ulan milleti telaşlandırıyorlar durduk yere. Tamam ihtimal 0 değil olabilir belli olmaz da yalan haber yapmayın bari. Burası aşırı derecede etkilenmedi çok şükür sallandı ama millet sokağa dökülmüş...