Çıldırıyorum kafayı yiyorum KenshiroKomedi skeçi içinde yaşıyormuşuz gibi.
Söyleyecek çok şey var ama neyse.
Çıldırıyorum kafayı yiyorum KenshiroKomedi skeçi içinde yaşıyormuşuz gibi.
Bu adamlar kötülüğün vücut bulmuş hali, suratına bak itin.
Milyonlarca tl para vererek ev alıp 5-6 bin vermemek de bilemiyorum...15 yıldır yapı denetim firmamız var .Deprem öncesi adamlara 5000-6000 tl dediğimizde nekadar çok para istiyonuz ne iş yapıyorsunuz bize diyordu. Şu an millet akın ediyor evine baktırmak için. Denizli de baktığımız evleri görseniz %70-75 çürük, çoğuda imar affından gelmiş. Milletimiz başına bi afet kötülük gelmedikçe böle şeylere özen ve önem göstermiyor ne yazikki. Ülkedeki denetim binaların düzelmesi için en az 10-15 seneye ihtiyaç var.Yıkılan yerleri yapıları gördükçe denetimsizliğin ve yapı denetiminin ne kadar geride olduğpunu anlıyorum. Allah bu milletin yardımcısı olsun böle giderse bu düzen daha çok acılar çeker bu vatan. Allah ölenlere rahmet eylesin ...
Buna benzer bir şey ben de duymuştum. Küçük binada depremin maksimum enerjisinin daha dar bir alanı vurması yüksek binada ise git gide küçülmesi dolayısıyla hasarın daha az olduğu ile ilgili bir şeylerdi diye hatırlıyorum ama farklı kaynaklardan görmedim hiçİlk defa duydum böyle bir şey. Kat demek yük demek direkt.
Keşke seni de aradan çıkaraymış Allah. Tipini sevdiğimin at hırsızı..