Cavitq11 13 Şub 2021 #12 Alpamis dedi ki: Deli Kral değil de Çılgın Kral daha güzel sanki. Genişletmek için tıkla ... Lakabı delimiymiş Gaban'nın.Bu Gaban hiç ortaya bile çıkmayabilir.
Alpamis dedi ki: Deli Kral değil de Çılgın Kral daha güzel sanki. Genişletmek için tıkla ... Lakabı delimiymiş Gaban'nın.Bu Gaban hiç ortaya bile çıkmayabilir.
Monkey D. Luffy 13 Şub 2021 #13 Adamın çok şansı kalmadı. Ya Wano ya Elbaf ya da son savaş. Son savaşta da yer alırsa çok tatmin etmez kimseyi. Roger'ın amacı için geldim dese zaten bin tane karakter olacak. Kendisi çok ön plana çıkamayacak. En uygun zaman bu zaman. Yetiş!
Adamın çok şansı kalmadı. Ya Wano ya Elbaf ya da son savaş. Son savaşta da yer alırsa çok tatmin etmez kimseyi. Roger'ın amacı için geldim dese zaten bin tane karakter olacak. Kendisi çok ön plana çıkamayacak. En uygun zaman bu zaman. Yetiş!
Alpamis 13 Şub 2021 #14 Cavitq11 dedi ki: Lakabı delimiymiş Gaban'nın.Bu Gaban hiç ortaya bile çıkmayabilir. Genişletmek için tıkla ... Yok lakabını duymadık ya. Yakıştırma idi o.
Cavitq11 dedi ki: Lakabı delimiymiş Gaban'nın.Bu Gaban hiç ortaya bile çıkmayabilir. Genişletmek için tıkla ... Yok lakabını duymadık ya. Yakıştırma idi o.
Tyr 13 Şub 2021 #15 Tahminine göre bir sağ kol kadar güçlü değil. Yani Marco bundan güçlüdür. Orada Odene tek dalmak istese Oden bunu patates ederdi, Roger hiç riske atmadı zaten.
Tahminine göre bir sağ kol kadar güçlü değil. Yani Marco bundan güçlüdür. Orada Odene tek dalmak istese Oden bunu patates ederdi, Roger hiç riske atmadı zaten.
First Son of the Sea 13 Şub 2021 #17 pirate king dark king mad king olabilir gibi , kulağa hoş geliyo. bizim canavar 3 lü gibi bunlarda 3 kral olarak biliniyor olabilirler.
pirate king dark king mad king olabilir gibi , kulağa hoş geliyo. bizim canavar 3 lü gibi bunlarda 3 kral olarak biliniyor olabilirler.
Marco 13 Şub 2021 #18 Bu elemanı merak bile etmiyorum.Zaten göğsündeki kıllar enginar çiçeği gibi olmuştur gözükse nolacak gözükmese nolacak
Bu elemanı merak bile etmiyorum.Zaten göğsündeki kıllar enginar çiçeği gibi olmuştur gözükse nolacak gözükmese nolacak
Üye silindi 1004 13 Şub 2021 #19 Ray'e neden Kara Kral diyorlarmış biliyor musunuz? Vergo gibi komple koka yapıyormuş ama, Ray o kadar kara oluyormuş ki görenin sabunu düşüyormuş.
Ray'e neden Kara Kral diyorlarmış biliyor musunuz? Vergo gibi komple koka yapıyormuş ama, Ray o kadar kara oluyormuş ki görenin sabunu düşüyormuş.