.
Son düzenleme:
Yani ? Jimbei'de Zoro'nun bir üstünde çizilmişti Hasır Şapkaların Gemiyle savaşa giderkenki sahnesinde. Jimbei sağ kol mu ?Bakınız burada Roger, önce Gaban'ın adını söylemekte.
E Kör olduğu mu doğrulayan tek argümanın Roger'ın önce Gaban demesi mi ? E Luffy'de güç sırasına göre mi çağırıyor tayfayı ben hiç görmedim.Gaban'ı güç konusunda Rayleigh'ten aşağı görmek, bile bile körlük yapmak anlamına gelir. En kötü ihtimalle, Gaban Rayleigh'e denktir.
Gaban seri boyunca ortaya çıkmaz.Sizce Gaban'ın herhangi bir "... Kral" tarzı lakabı çıkar mı? Ankette oylayabilirsiniz.
Crocus'un 1000 bölümdür hikayesini okuyoruz da ziyaret edebilecek herkesi tanıyor muyuz ? Neden alakasız olsun veya bir anlamı olmasın ki ? Ayrıca Gaban seride o kadar önemsiz bir karakterki Gaban hakkında post oluşturmak için bir sahneyi kendi oluruna oturtup kugulamışsın. O kişiyi Shiki diyenler vardı mesela giydiği kıyafetin şekli saç rengi her şey uyuyor. Shiki ile mazisi var. Bana göre Gabandan çok daha olası.Her ne kadar renkli versiyonunda bu misafirin saçları sarı olarak renklendirilmiş olsa da, hatalı renklendirme yapıldığını ve bu kişinin saçlarının aslında Rayleigh ve Crocus misali beyaz olduğunu düşünmekteyim.
Roger yaşasa 77 yaşında olacaktı. Rayleigh 78 yaşında. Crocus 73 yaşında. Gaban'ın da 70+ olduğu aşikar zaten.
Bunun yanı sıra saçları sarı çizilmiş bir misafirle, 73lük ak saçlı ihtiyar Crocus neden bu kişinin geldiğine sevinerek birlikte mutlu bir şekilde sake içsin zaten.. Bi anlamı yok.
Zaten Gaban, Neko ve Marco'nun olduğu panelde bir yerlere sıkıştırıldıysa bomboş adamdır demektir. Hiç gözükmesin. Bir de Ray'e denk olan adam kötürüm bile olsa Smoothie'yi tutmaz içinden geçer.En sağ altta, Marco ve Nekomamushi ile birlikte gelen kişinin de aynı kişi, yani Gaban olduğunu düşünmekteyim kıyafet benzerliği sebebiyle.
Gaban şuan Wano'dadır, ama misyonunun ne olacağı ve ne zaman sahne alacağı muamma.
Sizce Gaban Wano'da mıdır, ankete bunun için de şık ekleyeyim.
Eğer Wano'da olduğunu düşünüyorsanız, nasıl bir misyon edinir sizce? Cevap olarak yazabilirsiniz.
Bence 932m ödüllü Smoothie'yi tutacaktır.
tayfanın en güçlü 3. karakterine oda'nın namı demesi daha mantıklı gelmeye başladı(zoro 2. çünkü luffy 10 km uzaktan tüm tayfayı görüp zoro diye bağırıyor)E Kör olduğu mu doğrulayan tek argümanın Roger'ın önce Gaban demesi mi ? E Luffy'de güç sırasına göre mi çağırıyor tayfayı ben hiç görmedim.