Şu meşhur adamı diyorsun. O adam AIDS hastasıydı. Cinayet şüphesi çekmeden adam öldürmek isteyenlere kanını 30 Bitcoin'e satıyordu.Bayağı enteresan şeyler var.Pis şeylerde var.Aids bulaşmış kan satıyodu biri.
Şu meşhur adamı diyorsun. O adam AIDS hastasıydı. Cinayet şüphesi çekmeden adam öldürmek isteyenlere kanını 30 Bitcoin'e satıyordu.Bayağı enteresan şeyler var.Pis şeylerde var.Aids bulaşmış kan satıyodu biri.
Para yerine kullanıyor galiba.Bankalardan filan tamamen bağımsız sanal paraAbi ben bu bitcoin muhabbetini duymuştum da tam olarak nedir şimdi ?
Nefret ediyorum o siteden. Ayrıca yeni başlayan biri orayı bulmak için epey bir site eşeler.deep-tube
şanş işi demekki ilk girdiğimde direk o siteyi bulmuştum, çok düzgün bi yer olduğu söylenemezNefret ediyorum o siteden. Ayrıca yeni başlayan biri orayı bulmak için epey bir site eşeler.
Sanal para. Yani bankalara falan bağlı değil. Ama internet üzerinde yüklüce bir değeri var. Şu an bir bitcoin, 600 liraya falan denk geliyor sanırım.Abi ben bu bitcoin muhabbetini duymuştum da tam olarak nedir şimdi ?
Bana göre Live Leak'ten pek farkı yok.şanş işi demekki ilk girdiğimde direk o siteyi bulmuştum, çok düzgün bi yer olduğu söylenemez
Oha 30 bitcoinle neler alırsın. Bizdemi AİDS olsak nedir iyi para. Kısa ama zengin yaşarız anasını.Sanal para. Yani bankalara falan bağlı değil. Ama internet üzerinde yüklüce bir değeri var. Şu an bir bitcoin, 600 liraya falan denk geliyor sanırım.
Peki ben mantığını anlayamadım. Bu parayı nasıl elde ediyorsun? Nasıl kullanıyorsun ?Sanal para. Yani bankalara falan bağlı değil. Ama internet üzerinde yüklüce bir değeri var. Şu an bir bitcoin, 600 liraya falan denk geliyor sanırım.