Vs konuları arttıkça bir başlıkta ben açayım dedim.Gücü birbirine denk olabilecek isimler arasından seçmek istedim.İlki Crocodile'ın sağ kolu suikastçi olarak bilinen Daz Bones
Supa Supa No Mi meyvesini yemiş kılıç ustalarının korkulu rüyası bir isim.Zoro onu zorlukla yenebilmiş ve kazandıktan sonra ödülü 60 milyon olmuştur.İmpel Down'daki işkenecelere karşı soğukkanlılığını kaybetmemiş tam bir katildir Daz Bones.
Savaşta Mihawkın uçan kılıç tekniğini durdurmuş ancak yüzyüze gelince Mihawka karşı koyamamıştır.
Gelelim Wiper'a
Kendisi tam bir savaşçıdır.Kabilesinden dolayı savaş kabiliyeti oldukça yüksektir.Gerilla tarzı savaşır ve bazuka kullanır.Luffy ve Zoroyla başabaş dövüşmüş ve Zorodan övgü almıştır.
Enel'e karşı savaşan isimlerden biridir.
Luffyden sonra Enel tarafından kolaylıkla safdışı bırakılamayan ikinci isimdir.Defalarca goro goro no mi saldırılarına maruz kalsada ayağa kalkabilmiştir.Dayanıklılık gerektiren red kadranını 3 kere kullanabilmiştir.Dayanıklılığı oldukça yüksektir.
Enel'e karşı elinden geleni yapmış üzerinde Red kadranı kullanmasına rağmen meyvesi yüzünden başarılı olamamıştır.
Seçiminizi yapın.Objektif yaklaşın ve nedenleriyle açıklayın.İyi tartışmalar

Supa Supa No Mi meyvesini yemiş kılıç ustalarının korkulu rüyası bir isim.Zoro onu zorlukla yenebilmiş ve kazandıktan sonra ödülü 60 milyon olmuştur.İmpel Down'daki işkenecelere karşı soğukkanlılığını kaybetmemiş tam bir katildir Daz Bones.

Savaşta Mihawkın uçan kılıç tekniğini durdurmuş ancak yüzyüze gelince Mihawka karşı koyamamıştır.

Gelelim Wiper'a
Kendisi tam bir savaşçıdır.Kabilesinden dolayı savaş kabiliyeti oldukça yüksektir.Gerilla tarzı savaşır ve bazuka kullanır.Luffy ve Zoroyla başabaş dövüşmüş ve Zorodan övgü almıştır.
Enel'e karşı savaşan isimlerden biridir.
Enel'e karşı elinden geleni yapmış üzerinde Red kadranı kullanmasına rağmen meyvesi yüzünden başarılı olamamıştır.
Seçiminizi yapın.Objektif yaklaşın ve nedenleriyle açıklayın.İyi tartışmalar