Ds3'ün sonlarına doğru geldim daha yeni, Bloodborne nasıl oyun?Bloodbore oynarken tam böyle düşünüyorum acayip haz veriyor.
Ds3'ün sonlarına doğru geldim daha yeni, Bloodborne nasıl oyun?Bloodbore oynarken tam böyle düşünüyorum acayip haz veriyor.
Tabi ki değer. İlk oyunu sevdiysen diğerlerini de seversin. 2. oyun aralarında ki en zayıf halka. Bloodborne de bakmanı öneririm. Aynı firmanın oyunu ve bence biraz daha iyi ds serisinden.2016da ilk Dark Soulsu rahat 200 saat oynamıştım ama diğer oyunlara hiç bulaşmadım. Diğerleri oynamaya değer mi? (PS4'üm var)
Kombatı farklı. İlk başta biraz tuhaf gelebilir ama alışınca baya zevkli. Fantastik orta çağdansa eski İngiltere mimarisine sahip bir oyun. Gotik atmosferi seviyorsan oyunun içinde kaybolursun. Bölüm dizaynı Ds3'ten daha iyi. Bossları da gayet iyi ama ds3 dlc bossları kadar iyi değiller bence. Müzikleri de gayet iyi. Bir tane de bırakayım .dDs3'ün sonlarına doğru geldim daha yeni, Bloodborne nasıl oyun?
Ben DS oynadım bitirdim sadece. 2 ye baktım çok açmadı 3'üde o yüzden oynamadım fakat bloodborne bunlara göre daha gözümde oynanış, atmosfer vs.Ds3'ün sonlarına doğru geldim daha yeni, Bloodborne nasıl oyun?
Of fena övdün onu da oynamak istedim şimdi .sKombatı farklı. İlk başta biraz tuhaf gelebilir ama alışınca baya zevkli. Fantastik orta çağdansa eski İngiltere mimarisine sahip bir oyun. Gotik atmosferi seviyorsan oyunun içinde kaybolursun. Bölüm dizaynı Ds3'ten daha iyi. Bossları da gayet iyi ama ds3 dlc bossları kadar iyi değiller bence. Müzikleri de gayet iyi. Bir tane de bırakayım .d
DS3 gerçekten çok güzel oyun ya. Ben diğer oyunları oynamadım ama aşık oldum combatına, bölüm tasarımlarına, oyunun görsel tasarımına .s yani bir çok şeyine.Ben DS oynadım bitirdim sadece. 2 ye baktım çok açmadı 3'üde o yüzden oynamadım fakat bloodborne bunlara göre daha gözümde oynanış, atmosfer vs.
Devam edebiliyorsun. Ama bir başkasına da sor bence. Şimdi yanıltmayayım seni. Nameless King Boss'unu atlama bu arada. Opsiyonel bir boss ve savaşı zevklidir. Nasıl gidileceğine bir bak internetten. Anlatımı karışık biraz.Of fena övdün onu da oynamak istedim şimdi .s
Ds3 ile ilgili bir şey soracağım, oyunda Dragonslayer armour boss'unu kesip kütüphane kısmına geldim yani sanırım son boss'a yakınım. Acaba ben son boss'u kestikten sonra hâlâ devam edip DLC'leri ve kalan boss'ları kesebilecek miyim, yoksa direkt bitecek mi oyun?
Headless veya shichimen warrior ise takıldığın boss divine confetti olmadan kesemezsin. Ben ilk oynayışımda item falan kullanmadan bodoslama her boss a daldığım için kesememiştim bunları. Şimdilik boşver onları normal rotasyonundan devam et. İlerde gelir kesersin.Yalnız sekiro muazzam zor gidiyor şuan kitlendim. Bir boss var mor mor şeyler atıp terör yapıyor kaldı öyle
DLC'ler de dahil her boss'a el atmak istiyorum ya, bunları dövmek için para verdik o kadar ahahahDevam edebiliyorsun. Ama bir başkasına da sor bence. Şimdi yanıltmayayım seni. Nameless King Boss'unu atlama bu arada. Opsiyonel bir boss ve savaşı zevklidir. Nasıl gidileceğine bir bak internetten. Anlatımı karışık biraz.
Bloodborne'de etmiyor ama onu söyliyim şimdiden. Son bossu sakın kesme .d Ben yaptım öyle bir hata ve ekrana 1 dakka boyunca hay böyle işin diye bakakalmıştım.
Şimdi dost kayaoğlunun ds3 videolarına baktım.DLC'ler de dahil her boss'a el atmak istiyorum ya, bunları dövmek için para verdik o kadar ahahah
Ya gidip son boss'u direkt kesip oyun sonu ekranına düşersem intihr ederim .s