Ne esprisi oğlum cümlemin sonuna malum cumleyi koyamayınca gözüne öyle geldi herhalde :AAna karakterlerin redneck olması filmi daha da eğlenceli kılıyor.
![]()
Ne esprisi oğlum cümlemin sonuna malum cumleyi koyamayınca gözüne öyle geldi herhalde :AAna karakterlerin redneck olması filmi daha da eğlenceli kılıyor.
![]()
Bu filmin manası büyüktür. 90'lı yılların ortalarında Terminator, Geleceğe Dönüş, Tremor, Ninja Kaplumbağalar gibi filmleri Parliament Sinema Kulübü adı altında Star TV yayınlıyordu.Ana karakterlerin redneck olması filmi daha da eğlenceli kılıyor.
![]()
Leprikon'un ayakkabı parlatmak gibi bir zaafı vardı.Tremors ve Leprikon beni benden alırdı.
Buna bence mesela güzel bir remake yapılabilir. Konusu The Thing gibi ama polisiye-gizem yönü daha ağır basıyordu. Oyuncu kadrosu da yılına göre şampiyonlar ligi resmen.
Bu filmi de yıllar önce sanırım Star TV'de izleniştim. Donmuş buzun içindeki uzaylı buzdan çıkıp gece yolculuk halinde olan bir trendeki insanların bedenlerini ele geçiriyordu ve bunun farkına varan trendeki bir kısım insan onlara karşı mücadele ediyordu. Filmin sonunda trenin uzaylıların olduğu kısmını ayırıyorlardı ve uzaylılar trenle uçurumdan düşerek patlamayla yok oluyordu.
Bence ikisi de tam bir B sınıfı film. Bu arada yıllardır bulamadığım bu iki filmi de 15-20 dk önce aklımda kalan ayrıntıları Gemini'a yazarak buldum. Yapay zeka verdiğim parayı bu sefer hak etti gerçekten.