Animesinin 7. bölümü muhteşem bir uyarlama olmuş, farkında olmadan akan gözyaşlarım yüzünden ekranı göremez oldum açıkçası. Kadının kızına ne olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz sanırım, bayağı acımasızcaydı. Beklenmedik anda, beklenmedik karakterleri derinleştiren yazarları seviyorum, yine de o olayı mangasından okusaydım bu kadar etkilenir miydim, bilmiyorum.
Nereye bakarsam bakayım animasyonlarıyla ilgili uzun uzadıya tartışılmış, ben beğendim doğrusu, özellikle sansürsüz aksiyon sahneleri çok güzeldi. Çoğu shounende olduğu gibi serinin romantizm ve komedi yönü gerçekten zayıf, Okarun'un Momo'ya beslediği sevgi dışında mantıklı hissettiren bir şey yok, hele oluşturulan aşk çokgeni cidden anlamsız, niye birbirlerine aniden tutuluyorlar belli değil, damdan düşer gibi birçok şey sırf karmaşa yaratmak için ortaya atılmış gibi gözüküyor. Neyse ki fazla dramatik hâle getirilmeden geçiştiriliyor.

Saçma surat şekilleriyle şımarık hareketler çok fazla, bu olayın dozu biraz kaçırılmış bence, komik de değil. Okültizm, otantizm, paranormal çılgınlık vb. konularda fazla ciddi boyuta girmeyen, çerezlik izlenebilecek bir seri olduğu için 7/10 verdim. Devam edeceğim bakalım, ileride karakterleri ve olayları biraz daha derinleştirmiştir belki.