Sen forumda yokken bile bana okutmaya çalışıyorlardı bu seriyi, biliyordum yani böyle olduğunu. Takılıyorum sadece Allen'e.Murray öyle olduğunu çok söylemişti de yorumlara dikkat etmiyorsun demek ki.

Sen forumda yokken bile bana okutmaya çalışıyorlardı bu seriyi, biliyordum yani böyle olduğunu. Takılıyorum sadece Allen'e.Murray öyle olduğunu çok söylemişti de yorumlara dikkat etmiyorsun demek ki.

bu seriyi anlamak istiyorum ama tekrar okumak da istemiyorum Allah bir şekilde beynime yükleyemiyor mu
bu seriyi anlamak istiyorum ama tekrar okumak da istemiyorum Allah bir şekilde beynime yükleyemiyor mu

bunu da okur muyum bilemiyorum aslında bendeki eksik kısımlar ağırlıklı olarak son arctan orayı güncel takep ettiğim için muhtemelen, oradan itibaren baştan okumayı deneyebilirim
Story Arcs
A Story Arc is a term used to classify groups of Episodes and Chapters. A Story Arc relates and continues from the previous Chapter or Episode. This is useful in presenting information as it pinpoints which part of the storyline it is talking about. This list takes into account the filler anime...dgrayman.fandom.com
Arclara tıkla özetini oku ya. Ben hatırlamadığım yerlere buradan bakıyorum.