Cidden hikayesi cok acıklı. Kalp bence allen lavi kanda ile baglantılı olacak. 3 karakterin de geçmiş yaşamları var ve o dönemden kalan bağları devam ediyor olmalıO zaman Kanda Edit yapıştırayım.
Cidden hikayesi cok acıklı. Kalp bence allen lavi kanda ile baglantılı olacak. 3 karakterin de geçmiş yaşamları var ve o dönemden kalan bağları devam ediyor olmalıO zaman Kanda Edit yapıştırayım.
Nasıl gidiyor, memnun musun ?![]()
Sıralamalardan önce D Gray Man okuyordum. Searching for Allan Walker arc'ındayım. Boşa aramasınlar ben yerini buldum.
Sindirebilmek için bir defa daha okumak lazım gibi hissettiriyor. Manga okuyuculuğuma güvenmediğimdendir belki. Seri okutturuyor da benim odaklanacak zihnim kalmadığı için yavaş okuyorum maalesef.Nasıl gidiyor, memnun musun ?
Yok gerçekten bir defa daha okuman lazım, DGM okumanın bir adabı vardırSindirebilmek için bir defa daha okumak lazım gibi hissettiriyor. Manga okuyuculuğuma güvenmediğimdendir belki. Seri okutturuyor da benim odaklanacak zihnim kalmadığı için yavaş okuyorum maalesef.
Adabı vardır DGM okumanın... Allen'dan dinlemesini bileceksin.Yok gerçekten bir defa daha okuman lazım, DGM okumanın bir adabı vardır![]()