Yakın bir zamanda yapacağımArtık favori karakterim Apocryphos, çok güzel etkilendi bölüm sonunda. Yalnız serinin ana kötüsü Masumiyet gibi, parazit gibi bir şeymiş. Bölüm çok doluydu. Bir değerlendirme yaparsın artık.

Yakın bir zamanda yapacağımArtık favori karakterim Apocryphos, çok güzel etkilendi bölüm sonunda. Yalnız serinin ana kötüsü Masumiyet gibi, parazit gibi bir şeymiş. Bölüm çok doluydu. Bir değerlendirme yaparsın artık.
Önce bölümü paylasalim. 253. BölümYakın bir zamanda yapacağım![]()
Bölümü okuduğumda hiçbir şey anlamadım. 14. ve Mana'nın karşılaştığı zamandaki bilgileri okuyup üstüne bu bölümü okumam lazım. Vize haftam başlayacak. 2 hafta yokum benÖnce bölümü paylasalim. 253. Bölüm
simdi de bunun güzel bir analizini paylasman gerek cidden. Merak ettigim bizim bu lavi burada dogan mi yoksa bir kac kez daha yer yeni laviler dogdu mu?
Zaman atlaması yok ya, kaldığı yerden devam etti aslında. Ama teknoloji kıyafetler falan değişince farklı gelmiştir. 3. Sezonu bekliyoruz merakla.D-Gray Man'ın mangasını kısa bir süre okudum ama takip edemedim. Bölümler arası süre çok fazla, yeni animesi çıkmıştı sanki onu izlemeye çalıştım ama zaman atlaması olmuş falan hiç anlamadım ve takip edemedim. Manga bitse de öyle okusam diye listeme aldım ama biteceği yok gibi duruyor.
Sen de Hoshino gibisin herhalde yakın zaman derken, ya da Oda gibi. Neymiş bu yakın zamanYakın bir zamanda yapacağım![]()