Çincesi var, İngilizcesi bekleniyor.Şimdi yeni bölüm ne zaman gelecek çok uzun zaman mı geçti yoksa 3 ay mı olacak ?
http://www.mangamint.com/dgray-man-222-d?page=0
Çincesi var, İngilizcesi bekleniyor.Şimdi yeni bölüm ne zaman gelecek çok uzun zaman mı geçti yoksa 3 ay mı olacak ?
Teşekkür ederim. Bana da uzun zamandır çıkmıyormuş gibi geldi de ...
Mevsimlik çıkınca uzun geliyor.Teşekkür ederim. Bana da uzun zamandır çıkmıyormuş gibi geldi de ...
Heyecanlı da artık yeni bölüm 3 ay sonra gelir demi?Allen kendi bilinçaltında Road'ın da etkisiyle Cross ile görüşüyor. Road 'da Allen'i konağa yönlendiriyor yanlış anlamadıysam da Cross'un ağzından konuşurken pot kırıyor ama ne hakkında olduğunu anlamadım. Eğer Allen 14.'ün kontrolünden çıkabilirse konağa gidecek ve gerçeği öğrenecek. Konakta da Lavi'siz bir yaşlı bunak var sanırım durumu kritik ve Allen'i bekliyor tarihi aktarabilmek için.
Evet üç ay sonra.Heyecanlı da artık yeni bölüm 3 ay sonra gelir demi?
Mangakası çok hasta olduğu için bırakmıştı, şimdiyse 3 ayda bir çıkarmaya başladı. Konu da aşırı ters yönlere gitti dağıldı. Bitmesini beklemeni öneririm, ömrün yeterse yani.animesini izlemiştim ben bunun mangası ıcın nerden devam edeyim