Hey gidi 10 bölüm izleyip bırakmıştım.
Az kaldıBen de yeni bölüm çıktı mı diye ufaktan heyecanlanmıştım. Yazık oldu...
Allen walkerın iyimserliği bu sadece.Az kaldı
az kaldı az güncele gelecem çok iyi bir arc yeni bitti Allen ve Kanda çok iyi karakterler Noah topluluğu da çok iyi, 202 bitti galiba
225deyim en son kontun yüzünü mana ve 14. ile ilgili bir şeyler anlatılmıştı gayet güzel gidiyor Kanda olayı bir tık bozdu beni çok sevdiğim bi karakter ama geri dönmesini beklemiyordum hikayesi bitse daha iyi olurdu benim için ama hikaye açısından bakılınca bir sıkıntı oluşturmuyor, genel olarak güzel gidiyor uzun zamandır düzgün bir savaş okutmadı onu da verse güzel olurdu bunların haricinde Allen ve Kanda çok iyi karakterler Noah topluluğu da gördüğüm en iyi antagonist topluluklarından onlarla da alakalı bir şey açıklandığında seriye olan sevgim artıyor ve evet tabiiki de Lenale ile evlenirim@Mistress 9 şu an mangada neredesin ve nasıl gidiyor ?
Çok iyi az kalmış güncele. Kanda borcunu ödemek için geri döndü diye hatırlıyorum. Üzülerek söylüyorum bundan sonra pek dövüş göreceğimizi düşünmüyorum. 3-4 bölüme bizimkiler o yere giderse bazı bilgiler açıklanacak zaten. Lenale iyidir de onu göremeyiz225deyim en son kontun yüzünü mana ve 14. ile ilgili bir şeyler anlatılmıştı gayet güzel gidiyor Kanda olayı bir tık bozdu beni çok sevdiğim bi karakter ama geri dönmesini beklemiyordum hikayesi bitse daha iyi olurdu benim için ama hikaye açısından bakılınca bir sıkıntı oluşturmuyor, genel olarak güzel gidiyor uzun zamandır düzgün bir savaş okutmadı onu da verse güzel olurdu bunların haricinde Allen ve Kanda çok iyi karakterler Noah topluluğu da gördüğüm en iyi antagonist topluluklarından onlarla da alakalı bir şey açıklandığında seriye olan sevgim artıyor ve evet tabiiki de Lenale ile evlenirim