Yok ben cyberpunktan bağımsız witcher çöp diyorum yanlış anlaşılma olmasın9.4 skora 6.8 skor verir güle güle derim. Cyberpunk>Witcher diyecek 100 insanda 1 insan vardır o da zevksizdir yapacak bir şey yok
Yok ben cyberpunktan bağımsız witcher çöp diyorum yanlış anlaşılma olmasın9.4 skora 6.8 skor verir güle güle derim. Cyberpunk>Witcher diyecek 100 insanda 1 insan vardır o da zevksizdir yapacak bir şey yok
Oyun dünyasını sallamış, son 10 yılın en iyi notlarını alan oyuna sallamak sana özgü bir hareket olurdu zaten cshdhahdYok ben cyberpunktan bağımsız witcher çöp diyorum yanlış anlaşılma olmasın
Gelin basın. Ben oyuna 2 saat şans vermişim. Benim üstüme çöp mekanik atmış. Mekaniği iyi olmayan oyun kötü oyundur benim gözümde.Oyun dünyasını sallamış, son 10 yılın en iyi notlarını alan oyuna sallamak sana özgü bir hareket olurdu zaten cshdhahd
Şaka bir yana çok şey kaçırıyorsun, zevksiz seni. Formudaki Witcher fanlarını toplayıp evini basacak, bekle
Oyundan GTA seviyesi detay beklememek lazım.Zaten şuana kadar gördüğüm kadarıyla şehir görünün konusunda baya detaylı ama içi boş.Oyunda çete etkisi yok denecek kadar az. Ben hiç varlıklarını hissetmedim. GTA San Andreas'ta rakip çetenin bölgesine falan girince tarıyorlardı arabamızı, bu oyunda çetelerin sadece isimleri var.
Witcher'a çöp diyip mermi süngeri olan adamların bulunduğu oyunları oynuyorsun, peh.Gelin basın. Ben oyuna 2 saat şans vermişim. Benim üstüme çöp mekanik atmış. Mekaniği iyi olmayan oyun kötü oyundur benim gözümde.
Yok lan sniperla canlarının 10 katını falan vuruyon. Dps ile alakalı silahının. Hem ondan cp de rahattım. Shooter oyunda mekanikde batırmak zordur. Akıllı mermiler + range combosu çok güzel lan. Mesafe arttıkça hasar arttıran perk aldım. Geçiyorum yan mahalleye 10 mermi boşaltıyorum ölüyor hedefteki lsdfjdşlsfjWitcher'a çöp diyip mermi süngeri olan adamların bulunduğu oyunları oynuyorsun, peh.
Ayrıca ben Witcher kombatı kötü demiyorum, Ds ile felan karşılaştırınca ham kalıyor yoksa yine ortalama üstüdür. Bu arada oyunun en kötü yönü bile ortalama üstü.
Bu ne kardeşim tek atıyon millete, zevki nerede bunun fjshdhahdhYok lan sniperla canlarının 10 katını falan vuruyon. Dps ile alakalı silahının. Hem ondan cp de rahattım. Shooter oyunda mekanikde batırmak zordur. Akıllı mermiler + range combosu çok güzel lan. Mesafe arttıkça hasar arttıran perk aldım. Geçiyorum yan mahalleye 10 mermi boşaltıyorum ölüyor hedefteki lsdfjdşlsfj
Hayır, detay beklemiyorum, ancak çeteleşmenin had safhada olduğu bir şehirde bu kadar boşluk olmamalıydı. Mesela ben Maelstorm'un ya da Animals'ın adamlarını öldürüyorum, bunların benim peşime falan düşmeleri gerekir normalde, ama adamlar hiçbir şey yapmıyorlar beni sonradan gördüklerinde.Oyundan GTA seviyesi detay beklememek lazım.Zaten şuana kadar gördüğüm kadarıyla şehir görünün konusunda baya detaylı ama içi boş.
Rdr2’deki altyapı ve açık dünya Cyberpunk’da yok. Olsaydı geçerdi. Ve bu yokluğun sebebi de erken çıkması değil. İşçilik ve Rockstar farkı.Rdr 2 hoş oyun güzel oyun ama bakalım bence Cyberpunk'da Rdr'yi geçme potansiyeli var, aceleye getirmeleri en büyük talihsizliği olmuş.
Cyberpunk’ın da ilk 4 saat kanser bide utanmadab ilk 4 saati Youtube koymuşlar.Şu ilk bilmem kaç saati kanser olan şey mi sdşlfjşlsdfj
Gerçeklik biraz hantallık yapıyordu ama aynı fikirdeyim.