Üye silindi 1004
Açık Dünya beni hayal kırıklığına uğrattı. Rdr2 ya da GTA5'le kıyaslayıp haksızlık etmeyeceğim bu işin ilahı onlar. Bu yüzden Witcher 3'e göre çok ölü bir açık dünyaya sahip.
tarihin en büyük balon patlamasımı oldu diyorsun dasdawsdAçık Dünya beni hayal kırıklığına uğrattı. Rdr2 ya da GTA5'le kıyaslayıp haksızlık etmeyeceğim bu işin ilahı onlar. Bu yüzden Witcher 3'e göre çok ölü bir açık dünyaya sahip.
Çatışma falan ne diyorsun? O da garip gibiydi.Açık Dünya beni hayal kırıklığına uğrattı. Rdr2 ya da GTA5'le kıyaslayıp haksızlık etmeyeceğim bu işin ilahı onlar. Bu yüzden Witcher 3'e göre çok ölü bir açık dünyaya sahip.
Balon değil ama, Witcher 3 gibi bir iş yok ortada. Deneyimsizlik akıyor oyundan. Gelecek oyunlara artık.tarihin en büyük balon patlamasımı oldu diyorsun dasdawsd
Çatışma ve silah mekaniklerine çok takılmıyorum ya. Vuruş hissi muhabbetini de çok saçma buluyorum gerçek hayatta vuruş hissi diye bir şey yok bir şeyi vurup vurmadığını hissedemezsin. Yapay zeka kötü.Çatışma falan ne diyorsun? O da garip gibiydi.
Vuruş hissi değil de bu çatışmalar bir tık kötü gibiydi. Ne bileyim şurası mesela;Çatışma ve silah mekaniklerine çok takılmıyorum ya. Vuruş hissi muhabbetini de çok saçma buluyorum gerçek hayatta vuruş hissi diye bir şey yok bir şeyi vurup vurmadığını hissedemezsin. Yapay zeka kötü.
Ben pc için almıştım. Vakti gelince çıkarmaları gerektiğini düşünenlerdenim. Ama sayıp sövmedim de. Zamanında ön siparişten satın aldım fakat indirmedim hala oyunu. Bir iki düzgün yayıncıdan izledim biraz. Şöyle bir toplasın kendini oyun indiririm. Tadını çıkara çıkara oynarım. İnsanlar zombi gibi oldu iyice. Boşver smoker ağlasınlar, bağırsınlar, sövsünler, kudursunlar kendi kendilerine.Vakti gelince çıkar diyen kişilerin küfür etme hakkı vardır, ona bir şey demem. Benim sözümün odağında kimler var, gayet iyi biliyorsun. Lafı dolandırmaya gerek yok o yüzden.
Each time you level up V, you gain one Attribute point and one Perk point, so you can upgrade one core stat and one specific perk of choice.Bu skill puanları neye göre geliyor? Sadece levelle mi levelse level başına kaç vs?