Silinmiş Üye
Çölde akacaksın Mad Max tipi arabanla, sınırda kovalamacalar yaşayacaksın. Sokakta bali çeken veletleri ve plaza kölelerini boş ver.
Ne ara boyle oldun ? Hani sokak cocugu kraldi.Street Kid varken, Corpo da olmazsın yahu.
Çölde akacaksın Mad Max tipi arabanla, sınırda kovalamacalar yaşayacaksın. Sokakta bali çeken veletleri ve plaza kölelerini boş ver.
Ne ara boyle oldun ? Hani sokak cocugu kraldi.Street Kid varken, Corpo da olmazsın yahu.
Sürüş mekanikleri zamanla gelişiyormuş sanırım. Ben de dağlara taşlara sürmüştüm ilk başta.Araç yalpalanması bu modele mi özel yoksa genel olarak böyle mi?
O zaman oyun daha çıkmamıştı.Ne ara boyle oldun ? Hani sokak cocugu kraldi.
Koskoca mühendis adamsın yakışıyor mu sanaTorrent baba sağ olsun bu akşam deneyeceğim.Pc güzel oynatır ve oyunu beğenirsem alacağım.
250 lira verip oyun deneyecek kadar olmadım dahaKoskoca mühendis adamsın yakışıyor mu sana
baktım şimdi 1,3müş.Gerçi 5 saat daha varmış inmesine.Geceye kaldı@Eustass Captain Kidd
1.3 versiyonunu indirmişsindir umarım. :/
Yok, alışıyorsun zamanla.@Monkey D. Dragon fare hassasiyetiyle oynadın mı? Bir türlü istediğim gibi hareket ettiremiyorum fareyi.