Zaten adamlar pek kasmadılar koruma için normal yani alan da bunu bilerek alıyordu örneğin benAynen kırmışlar hemen ama kırılması pek zarara uğratmaz çünkü multiplayer modundan falan asıl kazanç sağlarlar gibi duruyor.
Zaten adamlar pek kasmadılar koruma için normal yani alan da bunu bilerek alıyordu örneğin benAynen kırmışlar hemen ama kırılması pek zarara uğratmaz çünkü multiplayer modundan falan asıl kazanç sağlarlar gibi duruyor.
Çok sevdiğim oyunlardan Deus Ex'i hatırlattı bana epey. Umarım en az onun kadar güzeldir.Açıkçası bu oyun o paraya değer, gerçekten çok beğendim.
hayatın korsanZaten adamlar pek kasmadılar koruma için normal yani alan da bunu bilerek alıyordu örneğin ben
Korsana 3 yıldır son verdim hakkımı yeme şimdihayatın korsan
Body ve Reflekse full verdim. Kalanı da teknik verdim sanırsam.
Oyundaki araç muhabbetine katılırım geri kalana katılmıyorum. Gayet güzel oyun bir kereme xDÇok saçmaladılar çok.
- Araç muhabbeti yoktu oyunu geliştirmeye başladıktan sonra araç eklemeye karar verdiler.
- Multiplayer yoktu. Oyunu geliştirmeye başladıktan sonra multiplayer eklemeye karar verdiler.
- Keanu Reeves yoktu. Satış departmanı istediği için birden adamı eklediler.
- Oyunu defalarca çöpe atıp baştan geliştirdiler.
- Deus Ex gibi bir oyun olacakken, GTA gibi bir oyun yapma kararı aldılar.
- Ne trendse o dönem, oyun sektöründe ne popüler olduysa onu oyuna eklemeye çalıştılar.
- Erteleme tarihlerine düzgün karar vermediler.
- Oyun basınından korktukları için crunch sürelerini çok kısa tuttular.
- Yatırımcılar ve oyunu pre-order edenlerden korktukları için oyunu eksik çıkardılar.
Patladı.