Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82

Üye silindi 1004

Oynadım bi 10-15 dakika Archive - Bullet parçasını kullandıkları güne lanet olsun.

Üye silindi 1004

Zaten belliydi. Yıllardır oyunu baştan dört beş defa yapmışlar. Çok şişmiş bu oyun her açıdan. Tabii dediklerim işin dizayn kısmı için geçerli ve bu kadar şişmiş ve sıfırdan 4-5 defa yapıldığı belli olması kötü. Bi kaç yıl sonra eski hallerini de paylaşırlar muhtemelen oyun sitelerine haber olsun diye.

Minimum da oynayabiliyorum cözünürlüğu de düşürmek zorun da kaldım 35-40 fpsi gördü oynayabilim de grafik cok önemli değil.

Üye silindi 1004

FPS kaybı sinir etti ya. Grafikler önemli değil tamam ama, akış önemli.

Arkadaşlar CD Projekt'in müşteri hizmetleri numarası olan var mı? acil lazım.

Şu kadının bacakları nerde diye sorcam

@Kuroro
Ps4 Pro'da oyun 4k'da düşündüğümden iyi görünüyor AMA Cd projekt'in oyunu aceleyle yetiştirmeye çalıştığı acayip belli.
Bug'lardan herkesin haberi var onlara değinmeyeceğim. Öyle olağan üstü derecede bug yoktu bende ama bu ne la dedirten tarzda vardı biri de yukarıda paylaştığım.
Mesela etrafa bakarken her şeye on numara gözükürken birden arkada bir detayın veya eşyanın pixel pixel olduğunu görüyorsunuz yani bu tarz hatalar genellikle adam akıllı cila olmadan yayınlanan oyunlarda yaşanıyor. Hani bu ne rezilliktir falan fişman demeyecem çünkü oyun çıkalı 24 saat bile olmadı ama gözünü sevdiklerim ne diye aceleye getirdiniz hiç gerek yoktu bence. Umarım bug ve optimizasyon sorunlarını 1-2 haftaya fixleyip milletin sabrını sınamazlar.
Onun dışında bende hiç çökme falan yaşanmadı ve oyun gayet akıcıydı öyle donma ve takılma gibi olaylar da yaşanmadı bende.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık