CDPR yayınını izliyordum, kapattım. 12 saat sonra kendim oynayacağım zaten, izlemek saçma geldi.Sırtlanlar işte. Neyse 7-8 saatten bişi olmaz. Millet 1 hafta önceden yalıyordu bunları. Bize testerlık yapıyorlar işte.
CDPR yayınını izliyordum, kapattım. 12 saat sonra kendim oynayacağım zaten, izlemek saçma geldi.Sırtlanlar işte. Neyse 7-8 saatten bişi olmaz. Millet 1 hafta önceden yalıyordu bunları. Bize testerlık yapıyorlar işte.
Olum 4k ekran almışın insan biraz büyük alır. Bu ekrana 4k çok lan@Dattebayo..! reis ps5 almış olsam kendimi 3 ay banlatıp yoluma bakardım da hey gidi...
@Monkey D. Dragon 120hz, Hdr10+, 4k ekran aldım Night City'nin ışıkları altında duş alabilmek için
Adamlar hala kargoya vermemiş:/ Başka bir ekranla başlayacam mecbur oyuna.
Olm 139cm fazla artar bile napcam duvar kadar tv yi smslksks bundan önceki tv de 4k’dı daha küçüktü iyiydi yani.Olum 4k ekran almışın insan biraz büyük alır. Bu ekrana 4k çok lan
Reis adam kafasını gömüp rekabetçi oyun oynamıyor ki oyun oynarkende milleti eğlendiriyor işte.Oyun oynayarak 80 k olmasını anlamadım zaten.
72 ekran falan alaydın.Olm 139cm fazla artar bile napcam duvar kadar tv yi smslksks bundan önceki tv de 4k’dı daha küçüktü iyiydi yani.
Oha daha neler dkdmskss gözlerimi kör edecen o kadar büyük duvar yok lan evde skskss72 ekran falan alaydın.
Kibrit kutusunda mı yaşıyon kral? sfkljdslşfjOha daha neler dkdmskss gözlerimi kör edecen o kadar büyük duvar yok lan evde skskss
Ben gündüz girerim muhtemelen. Çar açıp bırakmak istemiyorum.@Monkey D. Dragon @Kagura Twich''de sadece gecemi yayın açıyorsunuz, gündüz yayınınız yokmu?