Hem zenginsin hem ölücü, nerede hata yaptım ?Sabahda bunlar olucu tayfa diyordun lan Hemen satis koydun bakiyorum da
Hem zenginsin hem ölücü, nerede hata yaptım ?Sabahda bunlar olucu tayfa diyordun lan Hemen satis koydun bakiyorum da
Ahhh ortada dönen paraları görsen chris , 250tl çok yaman gelmiyor sonra.2 tane ram alan mı dersin ssd alan mı dersin...Şimdi herkes buna 250 lira mı verecek?
Hatta ps de 450 sanırım.
Karılara yediriyorsundur Neyse çok sapmayak...La oglum @Shakan la beraber bu yorumu atmayi mi bekliyorsunuz adam direk kizgin atmis :/ Seni de okeylemis Ben bu oyuna 250tl vermedim ki hem
Olur olur. Oynayan-oynamayan herkes bakacak birde oyundan haberi olmayanlar da bu neymiş la diyip bakacak millet sabırsız izler yani.O kadar oluyor mu yav? Ama bu tanıtım değil ki lan.
Ulan yuh beAhhh ortada dönen paraları görsen chris , 250tl çok yaman gelmiyor sonra.2 tane ram alan mı dersin ssd alan mı dersin...
Buzdolabında zeytin yok:/Millette para cok bea :/
''2 tane ram alan mı'' Bu KaguraAhhh ortada dönen paraları görsen chris , 250tl çok yaman gelmiyor sonra.2 tane ram alan mı dersin ssd alan mı dersin...
Zeytin yerine oraya da mı PS koydun, bi yavaş beeBuzdolabında zeytin yok:/
Buzdolap nedir ? Ben urunleri saklama kapinda sogutuyorum.Buzdolabında zeytin yok:/