Sana ikinci el bir gtx1050 satayım ne diyorsunRtx 2080 alma planlarım acayip yalan oldu yav. İkinci el 2060 bakıyorum, satmak isteyen olursa irtibata geçsin benimle. Ne olursa olsun bu oyunu sağlam bir şekilde oynamam lazım.
GTA V 2013'te çıktı, hala deli satıyor: https://oyungezer.com.tr/haber/gran...in-en-cok-kazandiran-eglence-urunu-oldu/detayŞimdi Rdr ye baktım. Rdr de Rockstar ın mış. Adamlar yemeyip içmeyip bir kaç yılda bir tek oyun yapıp para mı kaldırıyorlar la.
Ben Cyberpunk cıların oyunu sanıyordum rdr yi. Onlar Witcher i yapmış ordan hypelanmiş gameboylar gamegirller. Çünkü bir şey kaçırıyordum arada neyin muhabbeti bu diye
Benim gibi koyu bir Cd Project Red fanı kardeşine low ayarları mı layık görüyorsun?Sana ikinci el bir gtx1050 satayım ne diyorsun
Low ayarlar mı ? Ben kaldırmaz diye onu layık gördümBenim gibi koyu bir Cd Project Red fanı kardeşine low ayarları mı layık görüyorsun?
Vay anası Gerçek bir kötü gün dostu işte xdLow ayarlar mı ? Ben kaldırmaz diye onu layık gördüm
Ben 920MX ekran kartı ve 12GB ram ile bu oyunu oynamayı planlıyorum. Risk budur işte.Rtx 2080 alma planlarım acayip yalan oldu yav. İkinci el 2060 bakıyorum, satmak isteyen olursa irtibata geçsin benimle. Ne olursa olsun bu oyunu sağlam bir şekilde oynamam lazım.