Sen bide gece hayatını görOyunu kurmuştum, eğitim alanına kadar baktım şöyle bir. Her yerden fışkıran ışıklar, yazılar vs çok rahatsız ediciydi. Migren ağrısı yapacak diye devam etmedim. Sadelikten yanayım. Yıllar sonra oyunun tüm sorunları giderilirse belki bir daha şans veririm. Witcher'in hatrına.
Umarım yayınlanır kaynak kodları modcular daha iyi Cd Projekt'den. Daha düzgün çalışıyorlar şu an, ellerinde kaynak kodları olursa daha yaratıcı işler görebiliriz.Cd Projekt Red’e siber saldırı gerçekleşti.
Bütün oyunların kaynak kodları ve şirket sırları kopyalanmış.
Eğer anlaşmaya varılmazsa saldıranlar, sırları basına vereceğini ve kaynak kodlarının satışa çıkarılacağını söyledi.
Birileri Cd Projekt’e bir hayli sinirlenmiş.
Umarım en kısa zamanda çözerler bunu.
Bir şirketin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.
Ticari kaygı ortadan kalkınca muazzam işlerin ortaya çıkma ihtimali epey bir artıyor...........Umarım yayınlanır kaynak kodları modcular daha iyi Cd Projekt'den. Daha düzgün çalışıyorlar şu an, ellerinde kaynak kodları olursa daha yaratıcı işler görebiliriz.
Ticari kaygı baya kötü bir şey zaten. PS1 grafiklerine sahip oyunu PS4'de gayet oynanabilir diye sattı adamlar.... ? İşte bunlar hep ticari kaygı...Ticari kaygı ortadan kalkınca muazzam işlerin ortaya çıkma ihtimali epey bir artıyor...........
Millet o kadar ekran kartı falan abandısadjkhfşaskfTicari kaygı baya kötü bir şey zaten. PS1 grafiklerine sahip oyunu PS4'de gayet oynanabilir diye sattı adamlar.... ? İşte bunlar hep ticari kaygı...
Cd Projekt ne kadar, ettiğini bulduysa da insan üzülüyor be... Hani düşmanımın başına gelmesin durumu var ya onun gibi.Umarım yayınlanır kaynak kodları modcular daha iyi Cd Projekt'den. Daha düzgün çalışıyorlar şu an, ellerinde kaynak kodları olursa daha yaratıcı işler görebiliriz.
Bende yaptı. Yarım saat dayanabildim.Oyunu kurmuştum, eğitim alanına kadar baktım şöyle bir. Her yerden fışkıran ışıklar, yazılar vs çok rahatsız ediciydi. Migren ağrısı yapacak diye devam etmedim. Sadelikten yanayım. Yıllar sonra oyunun tüm sorunları giderilirse belki bir daha şans veririm. Witcher'in hatrına.