Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82

Üye silindi 1004

Buglar dışında anladığım kadarıyla oyunun kendisi de eksikmiş. Harika bir şehir tasarlayıp etkileşimi az yapmaları üzücü.
Şöyle söyleyeyim Witcher 3’den sonra açık dünyada ileri değil de geriye gitmişler. Rockstar ya da Witcher 3 seviyesi açık dünya bekleyen hayal kırıklığı yaşar. Ubisoft açık dünyasına daha yakın. Witcher 3’deki gibi her şey anlamlı değil. Anlamsızca yüzlerce binlerce adam vurduğun bir açık dünyası var. Cidden çok yazık bu açıdan.

Üye silindi 1004

No man sky uçtu gidiyor.
Adamlar oyunun haritasını yenileyip yeni konsollara da getirecek.

Muazzam oldu. Ben oynuyorum arada ama çok grinding istiyor adi oyun. Her yıl iki üç kere yükleyip 20-25 saat oynayıp “Allah kahretsin grindingi” diyip geri siliyorum. Ama taş gibi oyun oldu.

Şöyle söyleyeyim Witcher 3’den sonra açık dünyada ileri değil de geriye gitmişler. Rockstar ya da Witcher 3 seviyesi açık dünya bekleyen hayal kırıklığı yaşar. Ubisoft açık dünyasına daha yakın. Witcher 3’deki gibi her şey anlamlı değil. Anlamsızca yüzlerce binlerce adam vurduğun bir açık dünyası var. Cidden çok yazık bu açıdan.
Bedava Dlc ayağına falan toparlayacaklar.

Bedava Dlc ayağına falan toparlayacaklar.
Yani tamamen toparlayamazlar gibi geliyor bana. Kullandıkları oyun motoru buna müsait değil gibi.
Oyunu toparlarlar bir şekilde ama Witcher 3 etkisi asla yakalayamayacaklar gibi duruyor. Kaybettikleri güveni anca bir dahaki oyunda toparlayabilirler, bu oyun için o tren kaçtı.

Witcher 3 gibi bir etki yakalayabilmeleri için iki şey gerçekleşmesi gerekiyor.

Çok çok iyi bir online modu çıkarmaları lazım ama bu pek mümkün görünmüyor çünkü oyunda yapılabilecek şeyler sınırlı yani Gta5 online seviyesini geçtim ona yaklaşmaları bile çok zor.

İkinci bir ihtimal Netflix, Amazon, HBO gibi bir kurumun Cyberpunk dizisi çekmesi lazım çünkü Witcher dizisi oyun üzerinde acayip bir etki birakmıştı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık