Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Hikayenin pul kadar değeri yok aslında ya neyse. Işık çok iyi olmuş ama, kaplamaları pek de beğenmedim yeterince cila atmamışlar belli. Işığa abanmışlar. Ubisoft bile bu adamlar daha titiz oyun çıkartıyor ama, günün sonunda herkes Ubi'yi yerin dibine sokuyor. Odyssey her açıdan bu oyundan daha iyi mesela ama, dile getirirsen linç ederler.
Bu oyunun içindeki çipler bile Odys'den iyidir :artiz:

Üye silindi 5781

Fizikler ve yapay zeka ile ilgili çok fazla video gördüm ve pek iç açıcı değiller. Yani oyunun tek sorunu buglarmış, hatalarmış gibi görünüyor ama oyun temelden hatalı.
Adamlar GTA 3 ile Cyberpunk'ın yapay zekasını ve fiziğini karşılaştırmışlar. Bence yapımcılara küfretselerdi daha iyiydi biri 2001'de çıkmış diğerinin çıkalı 2-3 hafta oluyor

Adamlar GTA 3 ile Cyberpunk'ın yapay zekasını ve fiziğini karşılaştırmışlar. Bence yapımcılara küfretselerdi daha iyiydi biri 2001'de çıkmış diğerinin çıkalı 2-3 hafta oluyor
Yapımcılar hakediyor.Adamların oyunun yapay zekası 2000li yıllarda çıkan oyunlarla aynı seviyede.Ben Assasins Creed'in yapay zekasına bu kadar sövmemiştim.

Üye silindi 1004

Bu oyunun içindeki çipler bile Odys'den iyidir :artiz:
Umarım yeterli olmuştur reis. Yılın oyunu diye bir oyun yapıyorsun ama yaptığın oyun teknik olarak GTA 3'ün gerisinde. Diyecek laf yok mizah bile yapılmaması lazım bunun üstüne. Eğer teknik anlamda GTA 3'le kıyaslıyorsak şöyle bir gerçek de söz konusu. GTA:SA teknik anlamda direkt Cyberpunk'dan daha iyi bir oyundur.

Umarım yeterli olmuştur reis. Yılın oyunu diye bir oyun yapıyorsun ama yaptığın oyun teknik olarak GTA 3'ün gerisinde. Diyecek laf yok mizah bile yapılmaması lazım bunun üstüne. Eğer teknik anlamda GTA 3'le kıyaslıyorsak şöyle bir gerçek de söz konusu. GTA:SA teknik anlamda direkt Cyberpunk'dan daha iyi bir oyundur.
Adamlar kim ?

Üye silindi 1004

77 abonelik youtuber karşılaştırmış deseydin hiç bakmasaydın hacı xD

Edit: Bu sene Last of us 2 senenin oyunu oldu şuraya video atarım yapay zekanın önünde dans ediyorlar fark etmiyor. xD Ben oyunu 70 saattir oynuyorum aşağı yukarı olayı biliyorumdur değil mi.
Last Of Us 2'yle kıyaslıyorsak teknik açıdan yine sınıfta kalıyor yahu. Hani şu gerçeği kabul etmek lazım bugüne kadar yerin dibine soktuğumuz tüm oyun firmaları bu oyundan çok çok daha iyisini defalarca yaptı. CD Projekt Red oyunu diye kayırmaya gerek yok bence.

Last Of Us 2'yle kıyaslıyorsak teknik açıdan yine sınıfta kalıyor yahu. Hani şu gerçeği kabul etmek lazım bugüne kadar yerin dibine soktuğumuz tüm oyun firmaları bu oyundan çok çok daha iyisini defalarca yaptı. CD Projekt Red oyunu diye kayırmaya gerek yok bence.
Kıyaslamak için söylemedim, eğer bulmak istersen çok uç videolar bulabilirsin anlamındaydı. Oyunda kayrılacak çok yer var, yetenek geliştirme sistemi, yan hikayeleri, ana hikayesi, Çipler, sızma, hack sistemi, açık dünyasının genişliği, müzikleri, araba değil de motor kullanımı. Zaten sarmasa bu kadar çok oynamazdım Witcher'in de pek seveni değilimdir @Raiden bilir :ehe:

Eksikleri, oyunda bug var mesela düşürdüğün eşyayı alamıyorsun bazen, yolda saçma sapan olaylar oluyor, Jackie'nin motoru yanımda durmadan yoluna devam ediyor hahaha yarım saat güldüm buna, oyundaki yapay zekada sıkıntı var kapışmalarda kendilerini çok belli ediyorlar mesela Division 2 bu konuda çok daha iyiydi, oyun bir rpgden çok Witcher tarzı karakter bazlı hikaye güdüyor :bilmem:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık