Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
@Historia
Resimlerden çok anlaşılmaz doğrudur ama rtx'nin asıl olayı hareketli sahnelerdir yalnız. Işığın anlık olarak değişime göre yansımasını falan görebilmek için hareketli sahnelere bakman gerekir.

Bölüm 2’de ilerlemiş olmayanlar için Spoiler;
Takemura’yı kurtarmamak gibi bir seçenek de vardı oynadığım kısımda. Umursamadan devam edebiliyorduk yani. Merak ettim acaba kurtarmayaların senaryosunda reis ölüyor mu, yoksa John Wick mode açıp kurtuluyor mu? Ben kurtarmayı seçtim, bir dostumu daha kaybedemem :agla:

CDPR'yi gömüp, Rockstar'ı göklere çıkaran arkadaşların benzer bir şeyi Rockstar'ın da yaptığını unutmaması lazım. GTA 4 optimizasyon konusunda rezil bir oyundur. Oyun olarak çok iyidir, ama oynanmayacak kadar da kötüdür. Ben bu oyunun sonuna kadar zorla geldim, son görevdeki bug yüzünden oyunu hiç bitiremedim. Bu oyun 2008'de çıktı ve 12 yıl boyunca oyunun düzeltilmesi için hiçbir şey yapılmadı. Birkaç ay önce bir güncelleme yapılmış, sorunlar düzeltilmiş diyorlar, ama denemek lazım.

Silinmiş Üye

Oyunun son kisimlari secim ustune secim dolu. Lan hepsini niye buraya sakladiniz. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık