Oyunun videolarını izledim son yayınlanan sızıntı canlı yayınlarda dahil.Ben uzman değilim fakat şunları söyliyim evet dünya gerçekten göz alıcı duruyor etrafa avel avel saatlerce bakabilirsiniz bu konuda gerçekten harkulede.Gelgelelim geri kalan her şey çok garip izlediklerin hangi konsol ya da pc mi bilmiyorum fakat ''Punk'' vurgusu ile öne çıkan bir oyunun şehri hem gece hemde gündüz çok ruhsuz geldi bana sokaklarda adam akıllı insan nerdeyse yok hani sanki çığrından çıkmış bir yerde değilde nezih,sakin bir semte oturuyorsunuz. Heleki gece ayrı bir hüsrana uğradım gece çok hareketli olmasını beklediğim şehir sanki memurlar mahallesi gibi herkes evine çekilmiş uyuyor.Kardeşim burası bir karşıtlık şehri sokaklarda hayat kadınları, uyuşturucu tacirleri vs vs böyle doluluk bekliyorsun ama göremiyorsun. Oynanış desen bi donuk gibi karaktere vuruyorsun ''gibi'' ama tepkime veya bir reaksiyon yok sanki düz duvura ateş edip vuruyorsun, yapay zeka ayrı bir ilginç garip garip davranıyor.Açıkcası ben oyunu direk satın alıcaktım sırf destek olsun diye ama oyunu çıktıktan sonra bi korsan deneyip sonrasında satın alacağım.Witcher gibi bir oyunu yapmış firmadan sırf harika görselleri için ruhsuz bir oyunu oynamak istemem.