Reis o gün geldiğinde croco lobisini asrın lobisi yapacağız haberin yok
Öyle bir şey olursa Crocodile şuana kadar patlayan karakterlerin hepsinden daha beter patlar.Erkek kıyafetleri giyen kadın işte.
Birileri tarafından façası çizildi. Ölmemesi için Ivankov hormonu basarken kadına dönüştü. Atalım fava bekleyelim.
Sesine de bir ince ayar çekmişlerdir, Op evreninde zor bir şey değil.
Crocoyu cinsiyeti için seven olduğunu sanmıyorum dayak yediysede yemiştir sonuçta hayali korsan krallıkÖyle bir şey olursa Crocodile şuana kadar patlayan karakterlerin hepsinden daha beter patlar.
@Sir Crocodile dan başka kimler var ki Croco lobisinde? Merak ettim.Reis o gün geldiğinde croco lobisini asrın lobisi yapacağız haberin yok
O kutlu gün gelene kadar Croco lobisi tek kişilik olarak kalacak. Ben de ona vurgu yapıyorum zaten croco lobisine zirvesini yaşatacağız günü geldiğinde.@Sir Crocodile dan başka kimler var ki Croco lobisinde? Merak ettim.
@Millennium Wizard var kendisinin iddiasına göre @Sir Crocodile dan kadim crocuymuş@Sir Crocodile dan başka kimler var ki Croco lobisinde? Merak ettim.
Hayatının aşkını lobide bekliyor bilmiyor muydun@Sir Crocodile dan başka kimler var ki Croco lobisinde? Merak ettim.