Gözlerinde problem olduğunu tahmin ediyorduk ama bu seviyede olduğunu bilmiyordukŞöylesin gözümde fark yok.
Gözlerinde problem olduğunu tahmin ediyorduk ama bu seviyede olduğunu bilmiyordukŞöylesin gözümde fark yok.
Bunu foruma ilk ben bile atmış olabilirim tam emin olmamak ile birlikte. Sen benden görüp yapmışsın avatar...bu benim eski avatarım la sendemi arşivcisin
Bu yorum ile birlikte sende problem olduğu kesinleşti...Gözlerinde problem olduğunu tahmin ediyorduk ama bu seviyede olduğunu bilmiyorduk
Aslan yelesi gibi saçları olan mihawkı kel yapıp gözümde böylesin deyip sorunun gözünde olduğunu itiraf etmene rağmen yine problemi başkalarında arıyorsun ahhh ahhh ne olacak senin bu halinBunu foruma ilk ben bile atmış olabilirim tam emin olmamak ile birlikte. Sen benden görüp yapmışsın avatar...
Bu yorum ile birlikte sende problem olduğu kesinleşti...
Okuduğunu anlamadığın ve başka muhabbeti bu konuya çekmen her şeyi özetledi aslında. Dün de yazdıklarımı istediğin gibi okuyup kendince değiştirerek yazıyordun normal artık senin bu hallerin...Aslan yelesi gibi saçları olan mihawkı kel yapıp gözümde böylesin deyip sorunun gözünde olduğunu itiraf etmene rağmen yine problemi başkalarında arıyorsun ahhh ahhh ne olacak senin bu halin
Telefondaydım dicem yine başlıcan hikaye diye söylenmeye.Bu konuyu bile başka konulara çekip suçu üstüme atıyorsun ulan timsah.Okuduğunu anlamadığın ve başka muhabbeti bu konuya çekmen her şeyi özetledi aslında. Dün de yazdıklarımı istediğin gibi okuyup kendince değiştirerek yazıyordun normal artık senin bu hallerin...
Telefon bahanesi demiyorum ama hazırladın bak bahaneyi ilerisi için bekliyorum bu bahaneni dursun kenarda.Telefondaydım dicem yine başlıcan hikaye diye söylenmeye.Bu konuyu bile başka konulara çekip suçu üstüme atıyorsun ulan timsah.
Google ye funny mihawk avatar dedim onu koydum senden niye çalayımBunu foruma ilk ben bile atmış olabilirim tam emin olmamak ile birlikte. Sen benden görüp yapmışsın avatar...
Google'dan bulduysan niye bu kadar sahipleniyorsun o zaman? Demek herkes bulabiliyor...Google ye funny mihawk avatar dedim onu koydum senden niye çalayım
Çünkü avatarımdıGoogle'dan bulduysan niye bu kadar sahipleniyorsun o zaman? Demek herkes bulabiliyor...