Invictus sen yinede crocodilemızı okadar küçümseme bu op evreninde cok amacok şeyler değişdi.Amirali yoktur.Bu net.
İmparator mümkün değil.
Invictus sen yinede crocodilemızı okadar küçümseme bu op evreninde cok amacok şeyler değişdi.Amirali yoktur.Bu net.
İmparator mümkün değil.
Çölde yenilmez len...Invictus sen yinede crocodilemızı okadar küçümseme bu op evreninde cok amacok şeyler değişdi.
Amiral değilse de çok yakın.Aramaki lafları o fikri sekteye uğrattı çünkü bu kadar bariz bir anti unsurla şıp diye yenilecek adam mıyım ben amiralim demişti Kanjuro’yaAmirali yoktur.Bu net.
İmparator mümkün değil.
Lucciye yonkou aldıran sen crocodile karşısında neden bu kadar acımazıssın? Yanlışsın demiyorum ama Lucci'de olan şey ne ki Crocodile'da yok merak ediyorum.Tekrar aktif oluşuyla birlikte bir miktar güç kazandığından eminim, ama hala cuma vakti şadırvanda abdest alan bir dayı karşısında şansı olacağını düşünmüyorum.
Aramaki'nin sigara izmariti > Crocodile.Amiral değilse de çok yakın.Aramaki lafları o fikri sekteye uğrattı çünkü bu kadar bariz bir anti unsurla şıp diye yenilecek adam mıyım ben amiralim demişti Kanjuro’ya