Ortak olamaz demen yeter, Crocodile'a ezik diye hikâye anlatmaların, uyanış muhabbeti tartışmaların ooo hala ne dedim diyor.Ulan wb vs. Croco yaptırmışsın, mihawka sağ kol demişsin, senin dediklerinin yanında bir şey değil ki diyorsun? Ne demişim, buggy wb ve mihawka osuruğuyla tek atar mı demişim?
Mr. Zero yani sıffır sıffır sıffır.Mihawk'ın olduğu yerde lider ben olayım diyemeyen bir kişilik.
Normalde hemen atlaması lazım, Mihawk'ı görünce sesi çikaramadi. Yusuf yusuf yapıyor.
Hahah gören de Mihawk "Ben liderim" dedi de Crocodile bir şey diyemedi sanır. Şu fan avuntularına kalındı da en çok bu keyif veriyor.Mihawk'ın olduğu yerde lider ben olayım diyemeyen bir kişilik.
Normalde hemen atlaması lazım, Mihawk'ı görünce sesi çikaramadi. Yusuf yusuf yapıyor.
Sağ kol olarak bile görmüyordu ki. Katakuri alır demişliği var.Ulan wb vs. Croco yaptırmışsın, mihawka sağ kol demişsin, senin dediklerinin yanında bir şey değil ki diyorsun? Ne demişim, buggy wb ve mihawka osuruğuyla tek atar mı demişim?
Dofy > Croco. Bu fikrim her zaman sabit olacak. Evet, belki fikren ortak olabilirler ama güç olarak asla ortak olamazlar. Açık bir konu, herkes Dofy daha güçlü der.Ortak olamaz demen yeter, Crocodile'a ezik diye hikâye anlatmaların, uyanış muhabbeti tartışmaların ooo hala ne dedim diyor.
Aynen kardeşim bir cacık demedin hep haklısın bu kafada devam...
Senin fikrinin bir önemi yok. Sana göre Pekoms>Crocodile zaten... :SDofy > Croco. Bu fikrim her zaman sabit olacak. Evet, belki fikren ortak olabilirler ama güç olarak asla ortak olamazlar. Açık bir konu, herkes Dofy daha güçlü der.
Ezik demekte haklıyım, tek ezik diyen de ben değilim. Sabody'de düz luffyden dayak yedi lan bu adam, tabii çöp diyeceğim. Ha şuan ayrı tabii, Oda Lucciye yaptığı gibi Crocoya da güç basmış, o yüzden şuan sağ kol ve üzeridir diyoruz. Sabody crocoya çöp demeyen de ne bileyim...
Uyanış muhabbeti neymiş?
Hem benim dediklerimle kendi dediklerini nasıl kıyaslıyorsun? İlginçsin valla. Yaşlı wb ile crocoyu kıyasladın, mihawkla crocoyu kıyasladın, hala bana çamur atmaya çalışıyorsun.
Ne zaman pekomsla crocoyu kıyaslamışım lan sen mihawkla wbyle kıyasladın dofyle kıyasladın, ben de bu adamlar crocodan güçlüdür dedimSenin fikrinin bir önemi yok. Sana göre Pekoms>Crocodile zaten... :S
O yüzden senin patlaman bu Crocodile konusunda her zaman sabit, yorumların gibi...