Olanı söyledim anlayana, patlamayı sen daha iyi bilirsin her konuda olduğu gibi.@Sir Crocodile Kendi koyduğun avatarla patlayan tek insan olarak bugün tarihe geçmeyi başarmışsın.
Olanı söyledim anlayana, patlamayı sen daha iyi bilirsin her konuda olduğu gibi.@Sir Crocodile Kendi koyduğun avatarla patlayan tek insan olarak bugün tarihe geçmeyi başarmışsın.
at bana gidip tarihini bulayımOlanı söyledim anlayana, patlamayı sen daha iyi bilirsin her konuda olduğu gibi.
5000 tane video yaptılar, yarın bulursam atarım ama ben emin olmadan konuşmam olan o.at bana gidip tarihini bulayım
Davulcunun zurnacısı da geldi...Croco için Buggy'yi yener dedik, Yonko gücündedir dedik ama baktık ki @Sir Crocodile bile Yonko dememiş. Lucci fanları Nika aldırırken @Sir Crocodile'a yakıştıramadım. Bu sebeple oyumu geri çekiyorum.
Gerçek bir yonko var oda Buggy kim dayak yese Luffy'den soluğu Buggyden alıyor çünküCroco için Buggy'yi yener dedik, Yonko gücündedir dedik ama baktık ki @Sir Crocodile bile Yonko dememiş. Lucci fanları Nika aldırırken @Sir Crocodile'a yakıştıramadım. Bu sebeple oyumu geri çekiyorum.
2100 yılından gelen adamın iddiaları gibi değildir umarım video içeriği. Merak ettim gerçekten, konunun takipçisi olacağım.5000 tane video yaptılar, yarın bulursam atarım ama ben emin olmadan konuşmam olan o.
Bütün ekip toplandık videoyu bekliyoruz doğruysa Japonyadaki arkadaşım SBS'den sorduracam5000 tane video yaptılar, yarın bulursam atarım ama ben emin olmadan konuşmam olan o.
Davulcunun zurnacısı da geldi...
Reis yoksa Amiral > Yonko düşündüğün için mi Croco Amiral eder dedin...Davulcunun zurnacısı da geldi...
Bu seride en çok istediğim şeylerden birisi Buggy'nin troll çıkması ve asıl gücünün Yonko etmesi.Gerçek bir yonko var oda Buggy kim dayak yese Luffy'den soluğu Buggyden alıyor çünkü
La olum adam tüm Shichileri çizmişti videoda Seraphimler olayı bile yoktu o zaman. Rüyamda görmedim ya ben bunu, yalan borcumda yok size. Bunun muhabbeti bile geçmişti.2100 yılından gelen adamın iddiaları gibi değildir umarım video içeriği. Merak ettim gerçekten, konunun takipçisi olacağım.
Sen söyle MR3 ile Alvida neden Buggy tarafında , Croco neden Doffyden sonra yeraltına sahip çıkamadı. Mihawk neden Buggy'i kesemediReis yoksa Amiral > Yonko düşündüğün için mi Croco Amiral eder dedin...
Bu seride en çok istediğim şeylerden birisi Buggy'nin troll çıkması ve asıl gücünün Yonko etmesi.