Yok kendini salmış,yok yaralarını iyileştirmiş vs. Oda yediği boklara kulp bulmaya çalışmış başka bir şey değil.Ayrıca bırak şu "isteyen tek noktadan bakıyor sonra yanılınca senin gibi sıvama diyor" ayaklarını.Asıl anlamayan sensin.O yıllarca laf attığın hard Mihawk fanları senin yanında çok daha objektif kalıyor.Bu acı gerçeklerle yüzleşemezsin sen tabii de ben söyliyim yine de.Böyle bir dönüş yapacağı çok netti. Adam için sonradan kendini salmış dedirtti, dış dünyaya ilgim yok dedirtti. Psikolojik olarak yaralıydı noktasında ''Yaralarımı iyileştirdim'' dedirtti. Hapishaneden kaçabilecekken bile kaçmamış halde göstermişti özellikle çizerek öncesinde de. Geçmişte WB olayına değindi SBS de. Yani sen sadece tek dönemli bir karakter sanmışsın kendi kendine. Oysa adam Yeni Dünya'ya ''Eskiden eğlenceli bulduğum Yeni Dünya'ya gidiyorum'' diyerekten giriyor. Buradan bile bazı şeyler anlaşılabilirdi aslında, fakat isteyen sadece belli noktalara bakmak istiyor karakter üzerinden, sonra yanılınca da ''Sıvama oldu'' diyorlar senin gibi. Aslında sıvama olmadı hikaye eklemesi oldu, geçmişte bırakılacak kişiler zaten bırakıldı şuan görmüyoruz bile. Fakat Crocodile o tarzda biri değildi ve bu çok netti...
Buradaki birçok insan Croco'nun daha güçlü döneceğinin farkındaydı zaten.Bunu tek anlayan anynştayn sen değilsin.Onun daha güçlü dönmesi hele hele komutan,sağ kol seviyelerinde dönmesi bu durumun saçmalığın daniskası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu adam 12.5 dorukilik Luffy'den dayak yiyen bi vasıfsızken ve yaşını başını almış bi adamken bi anda 30-40 kat güçlenip,alakasız bir şekilde ödülü bu kadar artıyorsa bunun arkasına sende kulp bulmaya çalışma.Croco şu an daha güçlü döndü ama yok hikayesi devam ediyormuş yok yaralıymıs rerörö.Yaralarını yiyim ben onun."Oda bi bok yedi onu düzeltmeye çalıştı.Bence de saçma ama daha güçlü döndü işte" diyebil.En azından gerçeklerin farkında ol.Masal dünyasında yaşıyorsun.