Ben geyik yapıyorum, komik bir sahne diye düşündüm. Hani böyle fikirlerin Croco'dan çıkmasını beklersin. Mihawk deyince 'he lan iyi fikir' moduna girip gülmüş gibi geldiİlişki değil durum orada, Croc da bunları takmaz ona bakarsan. Adam olun dediklerimi yapın der geçer, öyle de oldu ve olacaktır zaten Mihawk için de aynısı geçerli lider olarak görünenlerden biri o.
Daz Bones zaten hiç Croc'un yanından ayrılmadı bu örnek olmadı o yüzden, MR 3 de eskiden öyleydi Croc bunu yanına bile almadı sonra. Ne kadar şimdi ''Ben sana katılmadım Buggy'' dese de 2 yıldır onunla. Dedikleri gibi dış dünya çok farklı ve bu tip durumlar da hemen ihanet ediliyor. Zaten Croc ve Mihawk bu yüzden birbirleriyle iyi anlaşacaklar muhtemelen. Fakat orada net şekilde ''Mihawk ve Crocodile'ı takip edeceğiz'' denilirdi. Bunu diyen MR 3 falan olsa bak yine dediğin örnek verilir fakat bunu diyenler doğrudan Bugg'nin adamları...
Sen yorum için bile değil bir gülüş için Mihawk'a pay çıkarıyorsun da ben söylenmiş şeyler üzerinden pay çıkarmışım buna mı laf ediyorsun?![]()

Sen beni destekleyen şeyler yazmışsın. Oradaki çöpün default durumu zaten Croco'yu takip etmek. Evet, Croco dediklerimi yapın der geçer. Ona bir şey demiyorum. Ancak Croco ve Mihawk ayrı yollara gitse yine Croc'u takip ederler. Onlar istese Mihawk istemez. Mihawk'la kimsenin öyle bir ilişkisi yok. Ancak Croco'da öyle değil. Ayak bağı olmayın der ve kullanmak üzere yanında tutar. Zaten organizasyonu olan biriydi. Mihawk'a da teklifi o götürdü. Adam bu şekilde iş yapıyor. Mihawk ise öyle değil. Bu açık ve net değil mi?
Sen oradakilerin Croco ile olan ilişkilerinin Mihawk'la aynı olduğunu düşünüyorsan bir şey demiyorum.