Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Sizin mesajlar resmen yıllara yayılmış. Ben o kadar tartışmaya girdiğimi hatırlamıyorum.

Bütün Mihawk konularinda bir gumlemeniz vardır. Yazdıkça yazmışsınız, çok fena patlama var.
Ya olum yorum fazlalığını mı tartışıyorsun cidden? Dellinger bile alır demişsin lan resmen.
Pica muhabeti açmışsın.

Yani yorum sayısını mı tartışıyoruz yaptığın yorumu mu?

Ben ne kafamı gömcem la benim olayım belli ne dediysem arkasındayımdır.Çıkarta çıkarta bunu mu çıkarttın benimle ilgili bişey bulamadın herhalde boşa laf atma çabasına girdin herhalde :ehe:
Lan var da sen trollsün neyini çıkartamayacam. Attığın yorumlar gırla atarım o yüzden düz bu yorumu atıp belirttim, her yorumu atmadım aradan seçtim diye de özellikle dedim. Yoksa sayfalara sığmaz her yorumu alsam.

Valla Croco kral hakiyi saldırılarına ekleme gibi muazzam bir güç örneği göstermezse, ödülün altı dolmaz. Çok sağlam power up lar almış olmalı. 2 milyar diyoruz yahu, Beckman'ın alsa alsa o kadar alır diyeceğimiz düzeyde bir ödül bu.

Valla Croco kral hakiyi saldırılarına ekleme gibi muazzam bir güç örneği göstermezse, ödülün altı dolmaz. Çok sağlam power up lar almış olmalı. 2 milyar diyoruz yahu, Beckman'ın alsa alsa o kadar alır diyeceğimiz düzeyde bir ödül bu.
Shichilerin hepsi için mi böyle planları var acaba ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık