İlk defa doğru bir yorum atmışsınO haberin yalan olduğu gün gibi ortada gibi ama sen yine de şimdiden hikayeni yaz. Zamanı gelince bunun üstüne de bir hikaye uydurursun alıştın zaten.![]()

İlk defa doğru bir yorum atmışsınO haberin yalan olduğu gün gibi ortada gibi ama sen yine de şimdiden hikayeni yaz. Zamanı gelince bunun üstüne de bir hikaye uydurursun alıştın zaten.![]()
La ben bölümde de bunu dedim, benim yorumlarım her zaman doğrudur ama genelde sizin işinize gelmiyor.İlk defa doğru bir yorum atmışsın![]()
Doğru ile yorum kelimesini yer değiştirince bu da doğru bir yorum olurdu az farkla kaçırdınLa ben bölümde de bunu dedim, benim yorumlarım her zaman doğrudur ama genelde sizin işinize gelmiyor.
Neyse...![]()
Croco o kadar vasıfsız ki, tek yaptığı rakibi kurutmak, o da havada nem varsa kuruttuğu rakip geri düzeliyor, o derece işe yaramaz yani.İlerki bölümler de çok can yakacak.
Reis %99.9 haksız çıkacak ama mücadelesine gerçekten saygı duyuyorum. Üç yıl önce yolda görsem bıçaklayacağım kadar kıldım şimdi en fazla uzaktan taş atar kaçarım zamanla saygımı kazandı adam.Bazen buradaki yazılanlara bakınca @Sir Crocodile a hak veriyorum.
Haksız çıkmayacağım da zamanı gelince önce ki yıllarda olanlar gibi ''%99.9 haksız çıkacak dedim ama çıkmadı, şimdi çok daha fazla saygımı kazandı reis'' yazarsın artık...Reis %99.9 haksız çıkacak ama mücadelesine gerçekten saygı duyuyorum. Üç yıl önce yolda görsem bıçaklayacağım kadar kıldım şimdi en fazla uzaktan taş atar kaçarım zamanla saygımı kazandı adam.
Kekonun haklılığı bile seninki kadar dengeleri bozmaz Croco'ya amiral diyorsun anasını satayım. Saygıyı bırak komple forumu senin üstüne yapalım haklıysanHaksız çıkmayacağım da zamanı gelince önce ki yıllarda olanlar gibi ''%99.9 haksız çıkacak dedim ama çıkmadı, şimdi çok daha fazla saygımı kazandı reis'' yazarsın artık...![]()
Güçlü gelecek zaten net şekilde de, net Amiral denmese de o ağırlığı vereceğini düşünüyorum.Kekonun haklılığı bile seninki kadar dengeleri bozmaz Croco'ya amiral diyorsun anasını satayım. Saygıyı bırak komple forumu senin üstüne yapalım haklıysan