Hiç olmazsa adam çıkmış karşısına dövüşmüş yav. Peki Koffy?Yahu Croco ne zaman Wb nin rakibi olmuş sizde bu kum kumun gazına gelmeyin xd
Herkes antisinden kaçar sende sudan korkuyorsun biz bir şey diyor muyuz ? Gitmiş çölü işgal etmişHiç olmazsa adam çıkmış karşısına dövüşmüş yav. Peki Koffy?
Adam daha Kaido'nun adını duyunca patlıcan gibi morarıyor, korkudan tir tir titriyor, Law'ın dediklerini yapmaya başlıyor.
Tsuru konusuna girmiyorum bile, kadını görünce tayfayla aynı bu şekilde kaçıyordu.
![]()
Wb'nin göğsündeki yarayı aslında Croco vermiş kancasıyla. Okumadın mı sen mangayı?Yahu Croco ne zaman Wb nin rakibi olmuş sizde bu kum kumun gazına gelmeyin xd
Yav suyun piri olan balık buna ''Babalığa dokunmana izin vermeyeceğim'' deyince ''İstersen bu işi burada halledelim'' deyip susturan adam. Sen gelmişsin sudan korkuyor diyorsun :SHerkes antisinden kaçar sende sudan korkuyorsun biz bir şey diyor muyuz ? Gitmiş çölü işgal etmiş![]()
WB bile adamın kendisine zayıf dediğini duyunca konuşma gereği duyuyor yav.Wb'nin göğsündeki yarayı aslında Croco vermiş kancasıyla. Okumadın mı sen mangayı?
Yahu kadın her şeyi asıyor düm düz Doffy sama hazretlerinin ipi nasıl olacak xd gerçi seninde antin bildiğin yıkadığı için xdYav suyun piri olan balık buna ''Babalığa dokunmana izin vermeyeceğim'' deyince ''İstersen bu işi burada halledelim'' deyip susturan adam. Sen gelmişsin sudan korkuyor diyorsun :S
Dof'un hem ne antisi varmış la Tsuru'ya karşı? Bildiğin tırsıp kaçıyor işte.![]()
Tamam da onun içi dokunması lazım. Dof'un çoğu yeteneği uzaktan değil mi ben mi yanlış biliyorum? Onu geç bildiğin korkup kaçıyor işte ya bunu sende bende iyi biliyoruz. Dof'un karakteri belli ve cesaretli bir adam değil. Yardım bekleyen birilerinin ittirmesiyle bir yerlere gelen bir tip az çok güçlü olsada. Çocukken meyve verdiler, büyüyünce destek vb. öyle geldi. Tsuru'ya bile yakalanınca ağladı ''Fujitora bana yardım etseydi böyle olmazdı'' diye. O bile orada ona kapak yaptı ''Yenildin işte artık sus'' gibisinden.Yahu kadın her şeyi asıyor düm düz Doffy sama hazretlerinin ipi nasıl olacak xd gerçi seninde antin bildiğin yıkadığı için xd
Uzaktan saldırsa bile gene aynı mantık kadın asıyor her şeyi zaten o kovalamaca olayından sonra Schi oluyordu sanırım Doffy sama hazretleri.. Tsurunun öyle demesi çok normal aralarında olan olaylara bakınca sen kendi karakterine bak dayak arsızı herkesten yemiş küsküyü, dışlamışlar bunu işte meyvesi de idare eder diye Schi olmuş yokluktan buna kalmış ünvanlar xdTamam da onun içi dokunması lazım. Dof'un çoğu yeteneği uzaktan değil mi ben mi yanlış biliyorum? Onu geç bildiğin korkup kaçıyor işte ya bunu sende bende iyi biliyoruz. Dof'un karakteri belli ve cesaretli bir adam değil. Yardım bekleyen birilerinin ittirmesiyle bir yerlere gelen bir tip az çok güçlü olsada. Çocukken meyve verdiler, büyüyünce destek vb. öyle geldi. Tsuru'ya bile yakalanınca ağladı ''Fujitora bana yardım etseydi böyle olmazdı'' diye. O bile orada ona kapak yaptı ''Yenildin işte artık sus'' gibisinden.
Güncel zamandan 2 yıl önce ki dönemde bile kadın bunu durduruyordu toplantı da ''Uslu çocuk ol'' falan diyordu.
O yüzden Dof baya yaralı bu konularda...
Dayak arsızı varsa seride o da Koffy'dir. Kimden yemiş küsküyü bir geleceğin KK'si biri de KK rakibinden yemişse yemiş.Uzaktan saldırsa bile gene aynı mantık kadın asıyor her şeyi zaten o kovalamaca olayından sonra Schi oluyordu sanırım Doffy sama hazretleri.. Tsurunun öyle demesi çok normal aralarında olan olaylara bakınca sen kendi karakterine bak dayak arsızı herkesten yemiş küsküyü, dışlamışlar bunu işte meyvesi de idare eder diye Schi olmuş yokluktan buna kalmış ünvanlar xd
Crocoyu kim napsın çakma grubuyla xd Wb den dayağı yemiştir baktılar bu ölmemiş meyvesinin hatırına Schi yapmışlardırDayak arsızı varsa seride o da Koffy'dir. Kimden yemiş küsküyü bir geleceğin KK'si biri de KK rakibinden yemişse yemiş.
KK olacak olanın da nasıl kazandığı belli komedi sahnelerini atmayayım şimdi...
Onu geç kadının meyve olayının nasıl işlediği de belli değil tam. Muhtemelen dokunmayla oluyor ve Dof korkuyor besbelli yani.
Dof orada Shichi olmuyor o olaylardan sonra oluyor ama net tarih yok. Fakat o zamanlar Croc Shichi, Dof yine Croc abisinden görmüş peşinden gelmiş.![]()