Ama yonkolar ile dengeyi sağlamaya yetmiyor. Şöyle bir bakınca:
Mihawk, Weevil, Doflamingo, Law, Hancock, Jinbe, Crocodile...
Korsanlar için gayet caydırıcı gözüküyorlar. Yonko'lardan bağımsız güçlü kişiler de çıkmıyor. Her şeyden bağımsız komutan gücünde korsanlar yok mesela.
Demek ki bir işe yarıyorlarmış ve bu yeterli. Denizciler de bu adamlardan fazlasını beklemiyordur. O yüzden komutan ayarı bir Crocodile görmemize gerek yok bence. (Ben komutana yakın olmasını bile onaylamıyorum başta dediğim gibi, mecburen kabullendim.)
Mihawk Shanksın duello arkadaşı, Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası. Amiral, İmparator seviyesindeki adamlarla eşleşebilecek güçte.
Weevil, genç Wb'yi hatırlatıyormuş güç olarak Feate bak. En aşağı sağ koldan başlar.
Gecko Moriah, Kaidoya plan erteletmiş kaybedip çökmüş hali bile ada yok edecek neredeyse.
Jimbei, Amiralin magmasını avuçluyor şu yonko yüzünün yarısını alan. Ace ile denk savaşıyor. Bm'nin atağını tanklıyor. Şimdi de En güçlü uşan altılıyla eşleşti.
Doflamingo, Meyvesinde uzman. Uyanış ve Üç hakiye sahip. 3 komutanların alayına kafa tutar. Yenmesi önemli değil Jozuyu durduruyor ve üzerinde sohbet ediyor.
Hancock seride kral hakiye sahip iki kadından birisi diğeri zaten İmparator. Linlin ve Amiral adayı hariç hiçbir kadına kaybetmez. Smoothie ile gayet kapışır.
Crocodile, Mf de Amiral durdurdu. Mihawk ile takıştı, Dofa kafa tuttu. Jozu ile boğuştu. Doflamingo ortaklık teklif etti. Bu direkt ne demek biliyor musunuz ? Seni dengim olarak görüyorum.
Bartholomew Kuma, Muhtemelen Sabo ve Dragonun ardından organizasyondaki en güçlü kişiydi. 550 milyarlık canavarı tek atakta kötürüm bıraktı.
Şu Kadronun en zayıfı Crocodile ama o bile Yk3 eder. Diğerleri yc3ten başlıyor bazıları yk2 eder Mihawk ve Weevıl dışında sağ kol ve üzeri edecek adam yok ama çok taştaşlı kadro