Ciddi ciddi Crocodile'ı Yk5 seviyesi brkleyen var mı şuan o seviye adamla Franky savaşıyor. Crocodile en kötü Yk4 en baba da Yk3 seviyesi olarak döner.
Franky > Croco.Ciddi ciddi Crocodile'ı Yk5 seviyesi brkleyen var mı şuan o seviye adamla Franky savaşıyor. Crocodile en kötü Yk4 en baba da Yk3 seviyesi olarak döner.
Komutan seviyesine yakın çizilirse de Arabasta Arc sıkıntıya giriyor ama.Komutan seviyesi yakını çizilmezse 4 İmp = Denizciler + Lordlar olayı sıkıntıya girer. Buggy falan troll bu herif gücüyle seçilmiş birisi
E Marineford da sıkıntıya girdi zaten o arc :d. Vistadan aşağı iş yapmadı yani. 2 yıl önceki meyve merkezli güç dengesi tabiki çelişecek Haki merkezli güç dengesiyle o allahın emri. Adam Mf de altyapısını hazırladı. Bir Ace, Perospero, Who's Who eder.Komutan seviyesine yakın çizilirse de Arabasta Arc sıkıntıya giriyor ama.
Croco fanları tarafından reelde bulunup dövülsen samimi söylüyorum hak ettin derim.Franky > Croco.
Crocodile bana göre kapalı kutu diye tanımlayabileceğimiz bir karakter ama YC5 olması neredeyse imkansız.Marineford'da yaptığından daha büyük bir dönüş bekliyorum kendisinden.Ciddi ciddi Crocodile'ı Yk5 seviyesi brkleyen var mı şuan o seviye adamla Franky savaşıyor. Crocodile en kötü Yk4 en baba da Yk3 seviyesi olarak döner.
En son gördüğümüzde luffynin haberini oluyordu yanında birkaç gölge vardı ben bu arada crocodilenin boş boş oturduğunu düşünmüyorum her türlü güçlenmiştir.Croc benim en sevdiğim 2. kötü adamdır seride. Taş çatlasa yc4 ve yc3 arasıdır en fazla.
Franky fanlarını geçemeyecekleri için elimi kaldırmama dahi gerek kalmaz.Croco fanları tarafından reelde bulunup dövülsen samimi söylüyorum hak ettin derim.
Franky fanı bulursan belki olur.Franky fanlarını geçemeyecekleri için elimi kaldırmama dahi gerek kalmaz.