Hala banlanmıyor ona şaşıyorum.Çaban takdire şayan :A
Hala banlanmıyor ona şaşıyorum.Çaban takdire şayan :A
Gerçekleri yazdım diye ban mı yiyeyim?Hala banlanmıyor ona şaşıyorum.
bGerçekleri yazdın diye değil sürekli boş boş şeyler ile kendi kafanda olanları gerçekmiş gibi saçma bir üslup ile yazdığın için yemelisin. Neyse seninle pek zaman harcamak istemiyorum takıl kafana göre.Gerçekleri yazdım diye ban mı yiyeyim?
Croco tekrar çıktığında çok çok pişman olacaksın, o günleri sabırsızlıkla bekliyorumbGerçekleri yazdın diye değil sürekli boş boş şeyler ile kendi kafanda olanları gerçekmiş gibi saçma bir üslup ile yazdığın için yemelisin. Neyse seninle pek zaman harcamak istemiyorum takıl kafana göre.
Senin o zaman yazmaya pek yüzün olmayacak ama yine de bekle. Olmadı bu hesabı banlatır başka hesapla gelirsin kendini farkettirmemek için.Croco tekrar çıktığında çok çok pişman olacaksın, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Çok fanı yok ya ondan çokda şey etme ama valla ağır olmuş.Bol bol puro çekip üflesin, başka bir icraatı yok zaten. Gerçi o purolar havaya uçmaktan bıkmamış anasını satayım
Kalifa, Crocodile'ı yener dedim diye gülenler var cidden. Kalifa köpük meyvesi yemiş bir kadın ve 6 stil ustası. Köpükleriyle sıvıdan Tsunami bile oluşturuyor karı. Croco daha 1 fıçıyı yenmek için sarayı kuma çevirip en baba saldırısını yapmış birisi. 1 fıçı ile Tsunami köpüğünü bir tutmamı bekliyor bazıları.
İsteyen istediğini düşünmekte özgür ama bu adamın 500 dourikiye sahip Luffy tarafından yenildiği gerçeğini değiştirmiyor. Luffy '' Seni geçeceğim '' dedi ve geçti bu low herifi. Anlamayacak hiç birşey yok burada, oradaki Luffy herhangi bir cp9 üyesi kadar bile POWER LEVEL'e sahip değildi. Ne hız ne güç anlamında bir cp9 üyesi etmeyen karakteri göğe çıkartıyorlar.
Bunun dışında herşey bariz, adam tam bir komedi karakteri. Oda bunun kadın halini komedi unsuru olarak kullanacak başka birşey olduğu yok.
Sonra bunları yazdım diye kötü oluyorum tabi o ayrı, ah şu fanlar varya fanlar. Gerçi ben bile geç anladım bu adamın çöp olduğunu, geçte olsa anladığıma şükür ediyorum şu adamın 5 para etmez olduğunu, bunada şükür.
Croco Dof düzeyinde dönecekse Doffy'nin amiral ayarı falan dönmesi lazım.Doflamingo düzeyinde dönse yeter .
Daha güçlü dönecekleri kesin de ne kadar güçlü dönerler orasını net bilmiyorum ama.Crocodile ve Doflamingo'nun bu kadar güçlü dönmesi bence mantığa aykırı zaten . Ama istiyorum . Eski karakterlerin böyle güçlü dönmesi hoşuma gider açıkçası . Saçma olsa da . Smoker'ı da Amiral görmek istiyorum . Olmayacak olsa da
AHAHAHAHAHAHAHSHAHSHSSHAHSHAHAHSHSHSHŞu yere düşüp dizini kanatınca ağlayan Dof mu insan üstü?
Mangada olan şey tüylü zincir uydurmuyorum git flashbacklere bakAHAHAHAHAHAHAHSHAHSHSSHAHSHAHAHSHSHSH
Çocuk Doffy > Kirokodan